Annonce
Ny Tirsdag

Hele vejen rundt om John Mogensen

Skuespiller Rasmus Bjerg i skikkelse af John Mogensens i filmen "Så længe jeg lever." PR-foto

I sidste uge havde Rødding Bio Danmarkspremiere på filmen "Så længe jeg lever," der handler om John Mogensens liv og karriere. På fredag bliver der budt på en hel aften i John Mogensens tegn med både filmen om hans liv, spisning, der byder på hans livret "stegt flæsk med persillesovs" og musik med James Rasmussen Trio.

Annonce

Rødding: Den kommende tid står i John Mogensens tegn i Rødding Bio.

Torsdag i sidste uge havde biografen Danmarkspremiere på filmen "Så længe jeg lever," der handler om John Mogensens liv og karriere. Filmen er en dramatisk, humoristisk og poetisk rejse gennem musikeren John Mogensens liv. Manden, der lagde Danmark for sine fødder med store folkelige klassikere som "To mennesker på en strand," "Så længe jeg lever" og "Fut i fejemøget." I filmen følger man John Mogensen fra barndommen til hans første gennembrud med Four Jacks for så at gå i glemmebogen - og i hundene - indtil han pludselig brager igennem med sit enorme gennembrud i 1971 med "Der er noget galt i Danmark."

Efter film og stegt flæsk er der koncert med James Rasmussen. PR-foto
Annonce

Film, flæsk og musik

Det hele kulminerer på fredag den 16. marts, hvor der er et stort John Mogensen arrangement i biografen. Aftenen begynder med filmen "Så længe jeg lever." Derefter er der "stegt flæsk med persillesovs," som var John Mogensens yndlingsret. Aftenen slutter med en koncert med James Rasmussens Trio, der underholder publikum med de allerstørste radiohits fra dengang, og undervejs fortæller James Rasmussen anekdoter fra sin tid i legendariske Four Jacks. Her bliver der en enestående mulighed for at høre og se den ægte vare synge blandt andet "Mandalay," "Tom Dooley," "Chaio Chaio Bambina," og "Åh Marie a' ve' hjem te' dig."

James Rasmussen begyndte for mere end 20 år siden at underholde med sange af Four Jacks og John Mogensen. James Rasmussen var en fjerdedel af Four Jacks, hvor også John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi deltog. James Rasmussen afløste Otto Brandenburg i 1958. James Rasmussen Trio består af James Rasmussen, vokal og guitar, Søren Engel, bas og vokal samt Jimmi Koldenborg, trommer og vokal.

Så der er lagt op til en rigtig nostalgisk og interessant aften i Rødding Bio.

- Interessen for arrangementet har været stor, og vi er da også tilfredse med at kunne melde udsolgt, lyder det fra Verner Light fra Rødding Bio.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Børnene besøgte dyrene i zoo

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Gå et maraton med andre

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Annonce