Annonce
Nytirsdag

Holtegården laver sin egen stafet

Holtegården har valgt at lave sin egen stafet, da man i år ikke har mulighed for at samles til Stafet for livet i Vejen. Arkivfoto
Det socialpsykiatriske botilbud Holtegården på Gammelengvej i Rødding, deltog med stor succes for første gang i 2019 med et hold af personale og borgere til Stafet For Livet i Vejen.
Annonce

Rødding: Da det i år ikke er muligt at samles til Stafet for livet ved Vejen Idrætscenter, holder Holtegården i stedet sin egen stafet med titlen ”Stafet Så Er Vi I Gang.”

Arrangementet foregår torsdag den 27. august fra klokken 10 til 20.

Der opsættes en stafet-base, et telt, hvorfra gå-ruterne starter, og der vil være mulighed for at gå ruter af forskellig længde i Rødding by.

- Tanken er, at personale og borgere melder sig til og får tildelt et tidsinterval, hvor de sammen går så mange kilometer som muligt, fortæller Dorthe Mynster, der er leder af Holtegården.


Tanken er, at personale og borgere melder sig til og får tildelt et tidsinterval, hvor de sammen går så mange kilometer som muligt.

Dorthe Mynster, leder, Holtegården


Det er gratis at deltage i arrangementet, men hvis der kommer et overskud af salg fra drikkevarer, pølsehorn m.v. går beløbet til at købe gevinster til borgernes efterårs-banko. En dag med aktivitet, hygge og socialt samvær, som er med til at bidrage til god trivsel både blandt borgere og personale.

Annonce

Et værdigt liv

Holtegården er et socialpsykiatrisk botilbud beliggende i Rødding og drives af Vejen Kommune. Borgerne, der visiteres til Holtegården kommer fra både fra Vejen Kommune og andre kommuner i Danmark, aktuelt fra 9 forskellige kommuner.

- På Holtegården bor nogle af Danmarks meget syge og sårbare mennesker, som vi forsøger at give et værdigt liv med tryghed og respekt. Disse borgere rummes og imødekommes som de er, og de accepterer hinanden, fordi de oplever tryghed på trods af alt der også sker, fortæller Dorthe Mynster.

På Holtegården er ansat pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, socialrådgiver og sygeplejersker. Derudover er Holtegården uddannelsessted for pædagogstuderende, social- og sundhedsassistentelever og sygeplejestuderende.

- Vi samarbejder med borgernes pårørende såfremt borgeren ønsker det. Der samarbejdes derud over også både Retspsykiatrien, Lokalpsykiatrien samt praktiserende læger og sygehusafdelinger. Ligeledes er Socialtilsynet, Styrelsen for Patientsikkerhed og Arbejdstilsynet væsentlige samarbejdspartnere – og der foreligger fine tilsynsrapporter fra alle instanser, siger institutionslederen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Mest læste

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Nytirsdag

Kunsten at arbejde med glas

Annonce