Annonce
Nytirsdag

Husk at brug dit lokale apotek

Gitte Halberg Andersen fortæller, at rigtig mange kunder benytter sig af, at Rødding Apotek kører medicin og andre varer ud - og i denne tid er prisen for udbringning sænket til 20 kroner. Foto: Dorthe Andresen
Medarbejderne på Rødding Apotek står til hver en tid klar med råd og vejledning - uanset om det gælder spørgsmål om medicin, eller om man har brug for hjælp til at finde den rigtige pleje til hænderne i disse coronatider.
Annonce

Der er godt gang i afdelingen for udbringning af medicin og andre varer på Rødding Apotek. For borgerne har været rigtig gode til at bestille deres varer hos det lokale apotek - og dermed også hurtigt kunne få bragt de ønskede varer ud til sig.

Og for at få flere til at benytte sig af udbringning af varer - måske især de, der i denne tid er ekstra udsatte, har indehaver af Rødding Apotek, Gitte Halberg Andersen valgt i en periode at sænke udbringningsgebyret fra 45 kroner til bare 20 kroner.

- Vil vil jo gerne have, at de ældre og udsatte borgere bliver hjemme, og derfor er udbringningsgebyret sat til 20 kroner, der for de fleste er til at overkomme. Og vi er supertaknemmelige for, at borgerne benytter sig af det, siger Gitte Halberg Andersen.

Hun fortæller, at langt de fleste borgere ringer til apoteket for at bestille det, de mangler - og i samme ombæring kan de hos medarbejderne også få hjælp, hvis der også er andet, de lige står og mangler.

- Man er hjertens velkommen til at ringe og snakke med os, siger Gitte Halberg Andersen.

Er man i tvivl om, hvad der er bedst for hænderne i denne coronatid, så er man altid velkommen til at spørge på apoteket, hvor indehaver Gitte Halberg Andersen og hendes medarbejdere er klar til at hjælpe. Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Brug dinapoteker.dk

Der er dog også en del borgere, der vælger at bestille deres varer på nettet. Her skal man - ifølge Gitte Halberg Andersen - lige være opmærksom på, hvilken side det er, man klikker sig ind på. For vil man gerne være med til at støtte sit lokale apotek, så er det hjemmesiden www.dinapoteker.dk, man skal købe ind fra.

For er der spørgsmål omkring de ting, man vil købe, så står apotekets personale klar med svar. Det gør de ikke, hvis man vælger at købe varer på andre hjemmesider, der også sælger apotekervarer.

- Vi kan give en anden service og rådgivning, end dem, der bare sælger varerne i en onlinebutik, siger Gitte Halberg Andersen.

På hjemmesiden www.dinapoteker.dk kan man vælge apoteket i Rødding, som så sørger for at varerne bliver leveret. Og dermed er man også med til at bakke sit lokale apotek op.

Annonce

Pas på hænderne

Lige siden coronavirussen gjorde sit indtog, har alle - både små og store - gjort ekstra meget ud af både at vaske og afspritte deres hænder så tit som muligt.

Det sætter naturligvis sine spor på hænderne, der har brug for ekstra meget pleje, hvis man vil undgå, at huden begynder at sprække eller man udvikler håndeksem.

Men også her er der god hjælp at hente på Rødding Apotek.

- Vi kan nå at redde rigtig meget, hvis man kommer og spørger os. Og er det et barn, vil vi gerne se hænderne, så selvom vi helst vil have så få som muligt på apoteket, så må man gerne tage sit barn med. For det er en individuel vurdering af, hvordan vi kan forebygge og hjælpe, siger Gitte Halberg Andersen.

Annonce

Mange hjælper

Noget af det, som Gitte Halberg Andersen, der er indehaver af apotekerne i både Gram, Vamdrup, Lunderskov og Rødding, har bidt mærke i, gennem denne periode med coronavirusssen, er, at mange står klar til at hjælpe de, der ikke selv har mulighed for at komme på apoteket.

- Vi ser mange pårørende og naboer, der kommer og henter. Så vi kan godt hjælpe hinanden, og alle er dygtige til at tage vare på hinanden, siger Gitte Halberg Andersen, der også synes, at de, der fysisk kommer ind på apoteket, er gode til at passe på hinanden.

For uanset hvor man bevæger sig hen, så gælder det for alle, at man skal huske at holde den behørige afstand og tage hensyn til både hinanden, men også til de ansatte, der står på apoteket og i butikkerne.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce