Annonce
Skiltet hænger ved indgangen til Spiloppen og er et tydeligt bevis på de udfordringer, som daginstitutionen har oplevet den seneste måned med hærværk og dårlig oprydning. Foto: Pia Mortensen.
Nytirsdag

Hærværk på legeplads i børnehave: Smadrede flasker og trampolin skåret i stykker

Daginstitutionen Spiloppen i Jels har flere gange i løbet af seneste måned oplevet, at legepladsens trampolin er blevet ødelagt, mens også snus, glasskår og dåser ligger smidt rundt omkring. Nu er legepladsen blevet låst af for en periode i håb om at få hærværket standset.
Annonce
  • Skiltet hænger ved indgangen til Spiloppen og er et tydeligt bevis på de udfordringer, som daginstitutionen har oplevet den seneste måned med hærværk og dårlig oprydning. Foto: Pia Mortensen.
  • Sådan så trampolinen ud efter det første hærværk. Privatfoto
  • Daginstitutionen Spiloppen har hængt denne seddel op i håb om, at det kan sætte en stopper for hærværket på legepladsen. Foto: Pia Finderup Mortensen.
  • Spiloppen er en daginstitution i Jels, hvor der er plads til i alt 115 børn fordelt på tre afdelinger. Det er på Blækspruttens legeplads, hvor de store børnehavebørn går, at nogen har skåret trampolinen i stykker. Foto: Pia Finderup Mortensen.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce