Annonce
Nytirsdag

Indsamling satte rekord

I den tidligere Rødding Kommune blev der indsamlet næsten 134.000 kroner. Arkivfoto: Preben Madsen
I den tidligere Rødding Kommune blev der i alt indsamlet næsten 134.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Indsamling: Søndag den 11. april var en fantastisk dag, også selvom vejret ikke var med de mange frivillige, der samlede ind til Kræftens Bekæmpelse.

- De sidste mange år har vejret været fantastisk, men i år var der slud og kold blæst. Det var en kold fornøjelse for indsamlerne, men det betød også, at folk var hjemme, og vi kan i den gamle Rødding Kommune prale med en fremgang på 40 procent i forhold til sidste år. Samlet set er der p.t. kommet 133.697 kroner ind i 2021, fortæller Lisbet Bloch Jensen, der er kampagneleder i den tidligere Rødding Kommune.

Resultatet i de enkelte distrikter (i parentes resultatet for 2020) blev således:

Rødding: 24.708 kroner (16.682 kroner), Jels: 25.407,50 kroner (19.583,50 kroner), Sdr. Hygum: 7888 kroner (5166 kroner), Lintrup: 10.134,50 kroner (8.337,50 kroner), Skodborg: 16.697 kroner (12.113 kroner), Øster Lindet: 8891 kroner (4704 kroner) og endelig Skrave: 6505,50 kroner (5354 kroner).

Fremgang alle steder

- Som det fremgår, har der været fremgang i alle distrikterne. Hertil kommer det beløb, der er kommet ind på det lokale Mobilepaynummer. Her er vi p.t. nået op på 33.466 kroner. Beløbet for 2020 var på 23.908 kroner, så også her har der været stor fremgang, siger Lisbet Bloch Jensen, der er glad og stolt over resultatet.


Det er imponerende, at så mange valgte at bruge deres søndag på at støtte kræftsagen. Det er bare super godt gået. Mange tak til alle de frivillige og også tak til de mange bidragsydere. Indsamlerne er kommet hjem med mange gode historier.

Lisbet Bloch Jensen, kampagneleder


- Det er imponerende, at så mange valgte at bruge deres søndag på at støtte kræftsagen. Det er bare super godt gået. Mange tak til alle de frivillige og også tak til de mange bidragsydere. Indsamlerne er kommet hjem med mange gode historier, siger Lisbet Bloch Jensen og fortsætter:

- Den største udfordring, vi har haft i år, har været at få pengene talt op og sat ind på kontoen hos Kræftens Bekæmpelse. Der er jo ikke mange banker, der tager imod mønter mere, så det håber jeg, der findes en bedre løsning på til næste år. Men det er jo et positivt problem, at det var et stort arbejde, siger Lisbet Bloch Jensen.

Annonce

Vindere af biografbilletter

I forbindelse med indsamlingen havde Rødding Bio igen i år har sponsoreret 3 x 2 biografbilletter, som der er blevet trukket lod om blandt alle indsamlerne. I år blev de heldige vindere: Anne Birgitte Hansen, Øster Lindet, Kristine Borgaard, Skodborg og Kis Andersen, Jels.

- Det er en fornøjelse at være kampagneleder for denne gode sag med den store opbakning, der er både fra indsamlere, distriktsledere, bidragydere og de lokale erhvervsdrivende. Næste års indsamling er den 3. april 2022, siger Lisbet Bloch Jensen.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce