Annonce
Ny Tirsdag

Informationsaften om vågetjeneste

Røde Kors i Rødding søger frivillige til sin vågetjeneste. Arkivfoto: Claus Thorsted
Røde Kors i Rødding efterlyser frivillige til sin vågetjeneste. I den forbindelse bliver der holdt informationsmøde tirsdag den 17. september.
Annonce

Rødding: Hvert år dør hver tiende dansker uden familie og venner omkring sig. Ofte fordi at de har levet en isoleret tilværelse og derfor dør i ensomhed derhjemme, på plejehjem eller på sygehuse.

Det vil Røde Kors gerne lave om på, og derfor søger man nu frivillige i den gamle Rødding Kommune, som har lyst til at engagere sig i vågetjenesten.

- Vi holder derfor informationsaften om at være frivillig i vågetjenesten den 17. september fra klokken 19 til 21 i Aktivitetshuset, Østergade 28 i Rødding. Her kan man få mere viden omkring, hvad vågetjenesten er, og hvordan man som frivillig kan hjælpe og støtte den døende, siger aktivitetsleder Birgit Søe i en pressemeddelelse.

Vågetjenesten henvender sig til ensomme døende, der ikke har familie eller venner omkring sig. Vågeforløbet kan også fungere som aflastning for pårørende, der våger over en længere periode. Vågeforløbene foregår i samarbejde med plejehjem, hjemmeplejen eller sygehuset.

Den frivilliges opgave er at være tilstede med støtte og omsorg i de døendes sidste timer, så de ikke føler sig alene og ensomme.

Hvis man vil vide mere om vågetjenesten, er man meget velkommen til at henvende sig til aktivitetsleder Birgit Søe på telefon 3089 4847 eller på mail til birgit.soee@gmail.com.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Indvielse af Camino Frøs Herred

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce