Annonce
Ny Tirsdag

Inge åbner ny butik i Rødding

30-årige Inge Ottsen Dollerup åbner den 15. juni forretningen Rideudstyr Syd på Sommerlyst i Rødding. Foto: Dorthe Andresen
Mandag den 15. juni slår 30-årige Inge Ottsen Dollerup døren op til sin nye forretning "Rideudstyr Syd" i Fiats tidligere udstillingslokaler på hjørnet ved Gram Landevej og Sommerlyst i Rødding.
Annonce

Rødding: Hun er vokset op med heste og har redet, siden hun var bare et år gammel. Nu har hun selv fem heste, som hun træner med efter arbejdstid, hun er konkurrencerytter på middelsvært niveau, og to gange om ugen underviser hun i dressur i Sdr. Hygum Rideklub. I foråret åbnede hun webshoppen www.rideudstyrsyd.dk.

Så det vil nok være en tilsnigelse at påstå, at 30-årige Inge Ottsen Dollerup på noget tidspunkt skulle komme til at kede sig, når man også tænker på, at hun også lige skal have tid til familien, der består af husbonden Martin og sønnen Oliver på ni år.

Alligevel har hun nu valgt at åbne en fysisk butik med rideudstyr - Rideudstyr Syd - som får til huse i Fiats tidligere udstillingslokaler på Sommerlyst i Rødding. I butikken vil der være alt, hvad man behøver, for at holde og ride en hest.

Der er stadig meget, der skal på plads, inden butikken kan åbne, men der er også nogle dage at løbe på endnu. Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Har manglet i Sønderjylland

Og selvom coronakrisen kom lidt på tværs og udskød planerne om åbning, så glæder Inge Ottsen Dollerup sig til, at hun mandag den 15. juni kan åbne døren til forretningen.

- Jeg har været ansat otte år i en rideudstyrsforretning i Kolding. Men hvis man her fra området skal til en forretning med rideudstyr, så skal du køre op til 25 kilometer. Så Sønderjylland har manglet en rideudstyrsforretning, så jeg tænkte, at det gav god mening. Det har altid været min drøm. Og det du brænder for, det gør dig glad, siger Inge Ottsen Dollerup og tilføjer:

- Jeg er uddannet indenfor bogholderi i den rideudstyrsforretning, jeg har været i, men jeg hjalp også til med indkøb og salg. Jeg var nok lidt af en blæksprutte, smiler Inge Ottsen Dollerup, der lige nu er i fuld gang med at få det 510 kvadratmeter store butikslokale gjort klar og indrettet.

En del af inventaret har hun faktisk købt lokalt - på Østergade hos Sportigan, der desværre måtte lukke tidligere på året.

- Jeg så, at han holdt ophørsudsalg, og så kørte jeg ned for at høre, om jeg kunne købe det. Og jeg synes, at det kommer rigtig godt til sin ret, fortæller Inge Ottsen Dollerup, der har kunnet indrette sin nye butik, lige som hun ville - og uden at der skulle gøre alt for meget, for som udstillingslokale for biler har det været ét stort lokale - og det fortsætter det med at være.

- Men det har været en stor fordel bare at have et helt tomt lærred og så "bare" fylde det ud med varer, siger Inge Ottsen Dollerup, der tilføjer, at alle de varer, hun havde til sin webshop, som hun beholder ved siden af butikken, var lagret i privaten både på loftet og i stuen.

- Så min mand er glad for at få sin stue tilbage, griner Inge Ottsen Dollerup.

Annonce

Det er kvalitet

Noget af det, der har været meget vigtigt for Inge Ottsen Dollerup, er, at de varer, hun sælger i sin forretning, er af en ordentlig kvalitet.

- Det helt specielle er, at jeg har fået eneforhandling i Jylland og på Fyn på Lagoni ridestøvler, og så var jeg den første - nu er vi to - i Jylland til at forhandle GMS Group bukser, fortæller Inge Ottsen Dollerup, der blandt andet også har andre kendte mærker som Lemieux og Euro-Star på hylderne.

- Det bliver et bredt sortiment, men det er også en stor butik, så man skal have følelsen af, at her kan man få alt. Og jeg går ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg har kun mærker, jeg selv kan stå inde for, for man kan kun give en god kundeservice, hvis man ved, at det er produkter, der holder, siger Inge Ottsen Dollerup, der har fuld opbakning fra familien til at blive forretningsindehaver.

Så nu ser hun bare frem til åbningsdagen.

- Vi har jo måtte udskyde projektet et par gange. Oprindelig ville vi have åbnet 1. maj, men det blev udskudt. Og så har vi udskudt yderligere en gang, men nu gør vi det. Det skal nok blive sjovt, smiler Inge Ottsen Dollerup, der på sigt også vil have enkelte ting til hunde og på lidt længere sigt også udlejning af hestetrailere.

For ideer har hun nok af, og mon ikke det også nok skal lykkedes for hende at få dem alle ført ud i livet?

Åbningen foregår den 15. juni fra klokken 13. Ellers vil forretningen være åben mandag-torsdag fra klokken 11 til 17.30, fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra klokken 10 til 14.

Inge Ottsen Dollerup har redet lige siden, hun var et år gammel, og har lige nu fem heste, så hun har et indgående kendskab til rideudstyr. Foto: Dorthe Andresen
Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Børnene besøgte dyrene i zoo

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Gå et maraton med andre

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Annonce