Annonce
Nytirsdag

Ingen træning for voksenhold i Rødding

Rødding Gymnastikforening har valgt at aflyse alle sine voksenhold - indtil videre på ubestemt tid. Arkivfoto: Dorthe Andresen
Nye retningslinjer betyder, at bestyrelsen for Rødding Gymnastikforening har valgt at lukke for træning af voksenholdene. Hvor længe er endnu uvist.
Annonce

Rødding: - Det er en træls verden, vi lever i lige nu. Nu havde vi simpelthen fået implementeret de nye restriktioner med at dele holdene op i zoner og i lige og ulige uger. Og så måtte vi skuffe dem efter bare 14 dage.

Sådan siger Anita Møbjerg Hansen, der er formand for Rødding Gymnastikforenings bestyrelse.

Fredag fik foreningen nemlig nye restriktioner at skulle forholde sig til. Og det er dem, der nu har betydet, at foreningen har set sig nødsaget til af aflyse al træning for voksenholdene.

- Vi kan snart ikke agere i det her længere, lyder det fra formanden, som er helt uforstående overfor de nye regler.

Den løsning, som foreningen havde fundet frem til, var at zoneinddele holdene med maksimalt ti personer i hver zone - og med tre meter mellem hver zone. Instruktøren havde sin egen zone.

Anita Møbjerg Hansen anslår, at der var mellem seks og otte kvadratmeter pr. person.

De nye restriktioner betyder, at holdene godt må være i hallen - også i forskellige zoner, men hvert lille hold skal have sin egen instruktør og skal lave forskellige øvelser til forskellig musik.

- Hvis de laver de samme øvelser alle sammen, så bliver de nu betragtet som én stor gruppe. Det skal være selvstændige små hold. Men vi kan ikke bare lige stille med en instruktør pr. zone. Det er jo fuldstændig galamatias. Så nu siger de i princippet, at vi godt må hoppe og danse mod hinanden, hvor vi før skulle gøre tingene i samme retning, siger Anita Møbjerg Hansen.

Hun ved på nuværende tidspunkt ikke, hvornår det igen bliver muligt for de voksne at træne.

- Jeg ved ikke, om der går en uge, en måned eller om det bliver næste sommer, lyder det lettere opgivende fra formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce