Annonce
Nytirsdag

Jels IF får største benzincheck nogensinde

Jels IF har fået klubbens største check fra Super Brugsen og OK, der i år havde forhøjet beløbet med 30 procent. Privatfoto

Jels: Det sidste år har slet ikke været som det plejer - heller ikke i Jels IF, hvor coronapandemien har haft lukket for idrætten af flere omgange.

Der er også noget, der er som det plejer. Super Brugsen i Jels og OK har nemlig netop overrakt den årlige benzincheck til Jels IF’s sponsorudvalg. Her havde Super Brugsen og OK besluttet at give 30 procent ekstra i denne coronatid, så beløbet på checken blev på hele 25.352 kr.

- Vi er meget taknemmelige for støtten fra vores trofaste partnere, Super Brugsen i Jels og OK. Gennem de sidste mange år er der blevet sendt rigtig mange penge i vores retning. Vi har blandt andet brugt dem på at bygge multibanen, som ikke kun er til gavn for foreningen men også for resten af byen, fortæller Jens-Erik Zerrahn fra sponsorudvalget i Jels IF og sender en tak til alle dem, der støtter Jels IF via deres OK-benzinkort.

Annonce

- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Jels IF. Når man kigger på beløbets størrelse, så viser det jo, at der er masser af opbakning til vores aftale, hvilket vi naturligvis også er rigtig glade for, siger Kenneth Ørvad, uddeler i Super Brugsen i Jels.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

Camino Frøs Herred får ny gangbro

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Traktortræf for veteraner

Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce