Annonce
Nytirsdag

Jels Roklub slår sit navn fast i rolandskabet

Celine Rosita Aastrup Nielsen og Thea Marie Noe fik til sammen syv medaljer fra deres deltagelse i vinterens indendørs mesterskaber. Privatfoto
Der var hæder til både den nykårede danmarksmester og flere andre medlemmer, da Jels Roklub uddelte medaljer.

Jels: Jels Roklub uddelte under opvarmningen torsdag den 15. april medaljer og hæder til medlemmerne, der havde gjort sig godt bemærket ved vinterens indendørs mesterskaber.

Mesterskaberne var foregået online, hvor i alt syv forskellige roere fra Jels Roklub deltog i de sjællandske mesterskaber, jyske mesterskaber, åbne fynske mesterskaber, danske mesterskaber og Open Nordic – Indoor Rowing Championships.

Jels Roklub er ikke en roklub med stor tradition for konkurrenceroere. Men med vinterens resultater har Jels efterhånden slå sit navn fast i bevidstheden hos Danmarks øvrige roklubber.

De to yngste deltagere, Celine Rosita Aastrup Nielsen og Thea Marie Noe, høstede rigtig mange medaljer. Tilsammen blev det til fem bronzemedaljer og to sølvmedaljer, hvor Celine fik sølv og Thea bronze til DM, mens Celine fik bronze ved NM.

I den voksne kategori kæmpede Anders Jørgensen sig til en DM-guldmedalje og sølv ved NM. Så Jels Roklub kan bryste sig af at have en danmarksmester.

Vandrepokal og guld- og sølvårer

I Jels Roklub er endvidere tradition for at uddele sølv- og guldårer, hvis en roer har roet flere end henholdsvis 600 og 1.000 km. i løbet sommersæsonen.

De flittige roere bliver hædret med smykkeårer. Her havde de unge Mikkel Peter Noe og Nicklas Frost Davidsen, været flittige og modtog herfor guldårer. Andre havde også rundet henholdsvis 600 og 1.000 km. på vandet, men de har tidligere modtaget udmærkelsen.

Vandrepokalen i Jels Roklub gik i år til Kresten Vestergaard, der havde tilbagelagt 1.428 km. Privatfoto

Vandrepokalen, der uddeles til det medlem, der har roet flest km. i løbet af året, gik til Kresten Vestergaard, der havde roet 1.428 km.

Slutteligt var der klapsalver til Ulla Ellegaard, der i april 2021 kan fejre sit 40-års jubilæum i Jels Roklub.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce