Annonce
Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Jels Tennisklub er klar til den nye sæson og det landsdækkende tennisarrangement, tennissportens dag, den 8. maj. Privatfoto

Jels: Lørdag den 8. maj fra kl. 10:00 - 15:00 er der tennissportens dag, hvor Jels Tennisklub og landets øvrige tennisklubber viser sporten frem og giver nysgerrige muligheden for at prøve kræfter med sporten.

- Jels Tennisklub sætter alle sejl, for at vi kan få en forrygende sæson. Der er noget for alle også nye voksne medlemmer, som vi gerne vil have mange af. Der er mandagstræning fra kl. 17:15 til kl. 18:00. Her starter vi op på det niveau, der passer den enkelte. Nogle har spillet før, andre skal lige hjælpes - og der er også god plads til dem, der ikke tidligere har spillet tennis, fortæller Hans Hørlyck på vegne af bestyrelsen i Jels Tennisklub.

Ud over mandagstræningen er der også en ugentlig klubaften, hvor man spiller mix med dem, der er møder frem. Prisen for en sæson i Jels Tennisklub 350 kr.

Annonce

For børn og juniorer er der mulighed for mandagstræning, forældredag, Jels Open, tenniscamp og ude- og indendørs klubmesterskaber. Her koster en sæson100 kr.

Træningen begynder mandag den 10. maj på tennisbanerne i Jels.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

Camino Frøs Herred får ny gangbro

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Traktortræf for veteraner

Nytirsdag

Ny butik: Gå på oplevelse i Growupp

Nytirsdag

Aftenvandring i Genforeningens Tegn

Nytirsdag

Jels Tennisklub slår igen dørene op

Nytirsdag

Lintrup samlede 23,5 kg affald ind

Nytirsdag

Indsamling satte rekord

Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Annonce