Annonce
Nytirsdag

Jels-vikingerne klar til premiere på Ulvesommer

Fredag den 6. juli er der premiere på sommerens vikingespil, der har titlen: Ulvesommer. Foto: Frank Cilius/Jels Vikingespil

I Jels er vikingerne i fuld gang med de allersidste justeringer, inden de på fredag den 6. juli åbner dørene til deres 42. sæson på den smukke friluftsscene ved søen med forestillingen Ulvesommer.

Annonce

Jels: Der har været fart over feltet på og omkring friluftsscenen i Jels den seneste måneds tid. Siden vikingerne gik på græs til Alledag lørdag den 26. maj, har der været travlt i alle afdelinger for at blive klar til premieren på årets forestilling, Ulvesommer.

Alle boder har undergået en forårsrengøring og der er indkøbt varelagre til sæsonen, så de mange gæster kan forsyne sig med alt fra den obligatoriske mjød, souvenirs, is, pølser, kaffe og naturligvis vikingernes egne øl, Mimer og Kraka. Bag scenen har der været travlhed med at få de sidste detaljer omkring kostumer og sminke på plads, mens rekvisitten har slebet sværd og pudset skjolde. Ild og røg er på plads med opsigtsvækkende effekter til forestillingen og sceneholdet melder alt klar på kulisserne, som denne gang bliver både festlige og farverige efter scenograf Gunnar Willes anvisninger.

Ulvesommer

Forestillingen, Ulvesommer, spiller fra fredag den 6. til og med den 22. juli med undtagelse af søndag den 15. juli, hvor vikingerne holder en velfortjent fridag. Søndag den 8. juli er en eftermiddagsforestilling med start kl. 16.00, mens alle andre forestillinger starter kl. 20.00.

Annonce

Når vi det

Valhalkoret øver til det sidste, men lover at deres spillelister sidder lige i skabet, når dørene til vikingernes festsal åbnes for første gang. Lys og lyd tilrettes helt indtil sidste øjeblik, men også her er man optimistiske og tror at det også i år vil lykkes at nå i mål til tiden.

- Det sjovt som vi hvert år står et par uger før premieren og tænker - gad vide, om vi når det? For det har vi gjort i 41 år, og det gør vi selvfølgelig også i år, fortæller en glad formand Bruno Bennedsen.

- Nu håber vi bare, at vejret er med os i år, så vi får fyldt vores fantastiske amfiteater med en masse glade gæster - men vi kan se på salgstallene allerede nu, at det går den helt rigtige vej. Eksempelvis er vores vikingebuffet til premieren allerede udsolgt, ligesom at et par af forestillingerne inden længe kan melde udsolgt".

Allerede onsdag den 4. juli åbner vikingerne dørene til en forpremiere på årets forestilling, her er bl.a. pressen, samarbejdspartnere og tidligere instruktører inviteret til at overvære årets første forestilling. På dagen vil der være forskellige aktiviteter, bl.a. vil Warwik Bryghus stå klar med smagsprøver på vikingernes egne øl, hvor 2 kr. pr. solgte øl går ubeskåret til Jels Vikingespil. Som privatperson har man også mulighed for at overvære forestillingen denne aften, tilmed til nedsat pris.

- Vi tilbyder et mindre antal billetter til nedsat pris til vores forpremiere, da gæsterne må acceptere at der kan gå pressefotografer rundt, som fra tid til anden kan genere udsynet en smule, fortæller formand Bruno Bennedsen. Billetprisen denne aften er blot 90 koner for en voksen og 55 kroner for et barn, så her er en unik mulighed for at få en særlig sommeroplevelse på budget. Bemærk: De sidste billetter til denne forestilling frigives først mandag den 2. juli.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce