Annonce
Nytirsdag

Jelsgaard overtages af Royal Oak fra foråret 2020

Med placeringen ganske tæt på golfbanen og klubhuset er Jelsgaard et oplagt sted for Royal Oak Golf Club at få etableret overnatningsfaciliteter. Foto: Jørgen Schultz
Med købet af Jelsgaard kan ejerkredsen bag Royal Oak Golf Club komme videre med planerne om at etablere overnatningsfaciliteter tæt ved golfbanen og klubhuset.
Annonce

Jels: I foråret 2018 præsenterede ejerkredsen i Royal Oak Golf Club i Jels en plan om at opføre et hotel nord for det nuværende klubhus på Golfvej i Jels.

Den plan er nu parkeret, efter at Royal Oak har købt naboejendommen, Jelsgaard, af gårdens mangeårige ejer Niels Erik Nielsen, som også solgte jorden til golfklubben tilbage i slutningen af 1980’erne.

- Vi er rigtig tilfredse med, at vi har fået en handel på plads. Det betyder for ejerkredsen, at vi får kontrol over området ved golfbanen og klubhuset, siger Jens Bolding fra Schou Ejendomme, som ejer golfanlægget sammen med Bjert Invest og Jysk Holding.

Vi er rigtig tilfredse med, at vi har fået en handel på plads. Det betyder for ejerkredsen, at vi får kontrol over området ved golfbanen og klubhuset.

Jens Bolding, Schou Holding

Annonce

Overtager i 2020

Royal Oak overtager Jelsgaard fra den 1. marts 2020.

Med købet kan Royal Oak Golf Club komme videre med planerne om at få etableret overnatningsmuligheder tæt ved golfklubben.

- Vi har nu et arkitektfirma til at se nærmere på mulighederne for at få indrettet overnatningsfaciliteter på ejendommen. Hvordan det præcist kan ske, er vi nu i gang med at få undersøgt sammen med arkitekten, tilføjer Jens Bolding.

Det er ikke kun baneejerne, som forventer en positiv udvikling ved at få etableret de længe ønskede overnatningsmuligheder. Også forpagteren af café og restaurant på Royal Oak, Thomas Marxen, får muligheder for at opfylde ønsker om overnatningsmuligheder fra dem, som afvikler et arrangement eller en fest på stedet.

Annonce

Lokalplan skal tilrettes

Økonomiudvalget i Vejen Kommune har i foråret 2018 godkendt, at der sættes gang i udarbejdelsen af en ny lokalplan, som skal give mulighed for etablering af en bygning med overnatningsfaciliteter. Den nuværende lokalplan giver ikke mulighed for et sådant byggeri. Med overtagelsen af Jelsgaard skal lokalplanen tilpasses de nye planer fra Royal Oak Golf Club.

Gennem de senere år har Royal Oak oplevet en stigende interesse og søgning fra greenfee-spillere fra ind- og udland, der kommer til Jels for at spille golf. Det gælder i særlig grad såkaldte klubber-i-klubben, hvor golfspillere fra andre klubber rundt i landet er afsted flere dage for at spille golf.

Gæsterne har ofte overnattet på Jels Motel & Sportscenter eller på Gram Slot, som Royal Oak har et samarbejde med. Men også Vejen Sportel eller Hovborg Kro har været benyttet som overnatningssted for gæsterne.

- Får vi vores planer om overnatningsfaciliteter gennemført, så kan vi holde disse mange gæster i byen. Det vil være en klar styrkelse af udviklingsmulighederne for Royal Oak, fastslår Jens Bolding.

Jelsgaard og haven set fra golfbanens 9. hul. Foto: Jørgen Schultz
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce