Annonce
Nytirsdag

Jesper er personlig træner og ny klummeskribent i NyTirsdag

Jesper Christensen er personlig træner og ny klummeskribent i ugeavisen, hvor han skriver om motion og kost. Foto: Jacob Schultz
En gang om måneden kan du fremover her i NyTirsdag læse personlig træner og indehaver af Personlig Træning Syd i Rødding, Jesper Christensens, input om sundhed og motion i klummen "Sundhed for dig". Han modtager desuden gerne spørgsmål fra dig som læser af NyTirsdag.

Rødding: 44-årige Jesper Christensen kæmpede i mange år med overvægt og fandt vejen frem. I tre år har han drevet eget træningscenter, Personlig Træning Syd i Østergade 3 i Rødding.

- Det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse. Jeg kan tilbyde mine klienter træning i eksklusive rammer. Et træningsforløb hos mig er ret personligt, så det er rart, vi ikke skal stå i et stort fitnesscenter, hvor alle kan høre, hvad vi snakker om. En anden ting, der også er en fordel, er, at der heller ikke er ventetid ved maskinerne, forklarer han.

Et træningsforløb hos Jesper kan bookes på mange måder, men uanset hvor mange sessioner, man vælger, bliver det målrettet den enkelte.

Annonce

- Nogle har måske kun råd til at komme én gang om ugen, andre kommer flere gange eller vælger måske at være med i en bootcamp. Uanset hvad, så får man øvelser med, som kan laves i det træningscenter, man går i til daglig, fortsætter han.

Certificeret personlig træner

Jesper Christensen blev uddannet certificeret personlig træner gennem Fitness Institute i Aarhus i 2015. Herefter var han tilknyttet tre træningscentre, og sideløbende fik han tid til at videreuddanne sig, hvilket et imponerende CV vidner om.

- Jeg brænder virkelig for mit job, og min motivation kommer fra min egen erfaring. Da jeg tilbage i '96 gik ud af Vejen Handelsskole, stod vægtnålen på 143,6 kilo. De følgende år prøvede jeg vel samtlige slankekure, der var i ugebladene. De fleste af dem virkede, men kun kortvarigt. Jeg ville virkelig gerne have haft, der havde været en til at guide mig, siger Jesper Christensen.

Han satte sig et mål om at være mere aktiv i form af sport, træning og fitness, og så begyndte resultaterne at komme.

- Jeg tabte 50 kilo, men det tog næsten 10 år. Ingen bør kæmpe så hårdt, så længe og slet ikke alene. Havde jeg haft kyndig vejledning og støtte, var det sikkert ikke gået så galt, og mine resultater ville være kommet hurtigere. Nu nyder jeg at hjælpe andre, som jeg har hjulpet mig selv, smiler han.

Annonce

Flere sejre

Jesper Christensen er født og opvokset i Rødding, hvor familien, der tæller kæresten Mia og deres fire børn i alderen seks til 20 år, også er bosat i dag.

- Derfor er det da også lidt sjovt at kigge sig rundt i lokalerne og tænke på, at det var her, jeg som barn købte cowboybukser sammen med min mor, griner han.

Som barn var han et kendt ansigt i Rødding Svømmeklub, og var i det hele taget en aktiv fritidsudøver. Senere samlede han en ny og lidt speciel sportsgren op: American Fooball.

- Jeg nåede at spille i 11 år, indtil en knæskade satte en stopper for det. Jeg nåede at spille i to klubber og har deltaget i fire DM-finaler, hvoraf to blev til guldmedaljer. Det er sjovt at tænke tilbage på. Mine største sejre er dog mit vægttab, min livsstilsændring og ikke mindst min familie, siger Jesper Christensen.


Ingen bør kæmpe så hårdt, så længe og slet ikke alene. Havde jeg haft kyndig vejledning og støtte, var det sikkert ikke gået så galt, og mine resultater ville være kommet hurtigere.

På CV´et

Lægeeksamineret Sundhedsrådgiver 2021

KILO Online Strenght Ratios 2021

KILO Online Periodization Course 2020

KILO Online Programming Course 2019

Poliquin Applied Biosignature Transformations 2018

ICANS Nutitional Medicine Profile 2018

Poliquin Bodycomposition Camp 2017

Poliquin Explosive Strength Using Plyometrics 2016

Poliquin PICP Level 1+2 Performance Specialist.

Poliquin Biosignature Level 1 practitioner

Certificeret EREPS 4 Personlig Træner Fitness Institute

Certificeret EREPS 3 Fitness Instruktør Fitness Institute

Grundkursus Anatomi og Fysiologi Fitness Institute

Certificeret DGI Indoor Cycling Instruktør

AK Ledelse IBC Aabenraa

AK Installation Vejle Tekniske Skole

Har du spørgsmål til Jesper?

Mail til redaktion@nytirsdag.dk - så bliver dit spørgsmål videresendt til Jesper.

Annonce
Nytirsdag

Blomsterpigens datter er gået i mesterlære

Annonce
Nytirsdag

Infomøde kickstarter vikingesæson

Annonce
Nytirsdag

Rødding Bio er igen åben for publikum

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

150-årig sønderjyde fejrer fødselsdag

Nytirsdag

Charlotte har et selvstændigt gen: Butikken er hendes tredje barn

Nytirsdag

Region Syddanmarks teststeder tilbyder nu PCR- og hurtigtest for alle fra to år og op

Nytirsdag

Ny salgsdirektør hos Logitrans A/S

Nytirsdag

Årets prismodtagere 2021 i Jels skal findes

Nytirsdag

Kalorier – er det bare de der små mænd der lever i tøjskabet og syr vores tøj mindre?

Annonce