Annonce
Ny Tirsdag

Julekalender på kunstmuseet

I år er det kunstneren Klavs Weiss, der står for julekalenderudstillingen på Vejen Kunstmuseum. Pressefoto
Annonce

Vejen: For 24. år i træk har Vejen Kunstmuseum en julekalenderudstilling. Pointen er at vise en nutidig vinkel på, hvad museets hovedperson, billedhuggeren Niels Hansen Jacobsen, måske ville have lavet, hvis han havde levet i dag.

Julekalenderudstillingen rummer hvert år blandt andet 24 værker, der dag for dag kommer til syne i ugerne op til jul. Udstillingen åbnes gradvist i dagene op til den 24. december sammen med de tilmeldte grupper af børn og unge.

I år er kunstneren Klavs Weiss inviteret, og han er selv med til at disponere og opbygge udstillingen. Udstillingen kommer til at stå midt i museets Skibelundsal. Den midlertidige udstillingsramme levner ikke plads til de 24 montrer, der plejer at udgøre kalenderen. På jagt i museets bagland har Klavs Weiss fundet andet inventar og har disponeret udstillingen som et kig ind i værkstedet.

Udstilling får navnet "Tryk På," og fra 1. december kan publikum møde Klavs Weiss' underfundige univers. Fra den 26. december står helheden fuldt færdig som en separatudstilling til glæde for alle museets gæster.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Indvielse af Camino Frøs Herred

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce