Annonce
Ny Tirsdag

Kjeld Andersen overdrager sit byggefirma til Brian Jessen

Efter 37½ år har Kjeld Andersen valgt at overdrage sit byggefirma til Brian Jessen. Foto: Dorthe Andresen

Kjeld Andersen, der i 37½ år har haft firmaet Bygmester Kjeld Andersen Entreprise, har overdraget sin virksomhed til Brian Jessen, der har Jessen Tømrer-Snedker.

Annonce

Rødding: Det er ikke, fordi han nu skal til at ligge på den lade side, at Kjeld Andersen efter 37½ år med sit firma Bygmester Kjeld Andersen Entreprise har valgt at overdrage firmaet til Brian Jessen, der har Jessen Tømrer-Snedker.

Men da han og hustruen Gerda i øjeblikket er i gang med at udvide deres kyllingefarm betragteligt, har Kjeld Andersen valgt at stoppe med byggefirmaet og fremover koncentrere sig om produktionen af kyllinger.

Det er dog ikke en beslutning, der er kommet over en nat. For Kjeld Andersen har i nogle år vidst, at der en dag skulle sættes punktum for den ene del af hans arbejdsliv.

- Jeg har brugt tre-fire år på at trappe helt ned, så der ikke er løse ender. Nu er det tid til at sætte det endelige punktum, siger Kjeld Andersen og tilføjer:

- Og Brian er en ung, frisk, dynamisk fyr. Jeg ved, han har det ligesom mig - byg med kvalitet.

Annonce

Mest med glæde

Selvom det ikke er nemt at tage afsked med et firma, som man selv har bygget op fra bunden, så er Kjeld Andersen helt afklaret med sin beslutning, da ingen af børnene ville køre det videre.

- Jeg har det rigtig godt med det. Det har været en væsentlig del af mit liv, så det er da med vemod og med glæde, men mest med glæde. Men nu lukker jeg den kasse, og så er jeg færdig med det. Det var det kapitel, siger Kjeld Andersen, der i de mest travle perioder i 80'erne og 90'erne var oppe på at have 53 ansatte.

Nu er der kun ham selv tilbage, og med overdragelsen til Brian Jessen får han afsluttet på den måde, han gerne vil. Og Brian Jessen er klar til at tage imod de kunder, som har gjort brug af Kjeld Andersens tjenester.

- Jeg overtager Kjelds kundekartotek, og de kunder, som stadig ringer til Kjeld, vil han så sende videre til mig, og jeg vil gøre mit ypperste for at leve op til de høje standarder, nutidens kunder og byggeri kræver, siger Brian Jessen, der faktisk er udlært i samme firma som Kjeld Andersen.

For Kjeld Andersen kom i lære for 50 år siden hos Holger Vestager, som Brian Jessen blev udlært ved for 22 år siden. Holger Vestager overdrog senere firmaet til Jørgen Poulsen - som så igen for seks år siden overlod ledelsestøjlerne til Brian Jessen.

Annonce

Det nye kapitel begynder

Kjeld Andersen havde overvejet, om han skulle holde en afskedsreception i forbindelse med overdragelsen af firmaet, men da han fortsætter med at arbejde med kyllingefarmen, har han valgt at markere overgangen til det nye kapitel i sit arbejdsliv med det rejsegilde, der holdes på den nye hal, på fredag den 8. septemnber fra klokken 13 til 18.

- Vi har haft kyllingeproduktionen sideløbende med mit byggefirma. Nu vil jeg til at bruge tiden på produktionen herhjemme, siger Kjeld Andersen og ønsker Brian Jessen god vind fremad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce