Annonce
Nytirsdag

Kundedage med fokus på en grønnere livsstil

Tonny Wollesen fra Design Classique, der her byder velkommen til et tidligere arrangement, konstaterer, at kundedagene med fokus på den grønne omstilling vil blive afviklet under hensyntagen til corona-restriktioner. JV-arkiv
Under hensyntagen til corona-restriktioner er Design Classique i Jels vært ved tre dage med udstillere på tværs af forskellige brancher. Arrangementet foregår 2.-4. oktober.
Annonce

Jels: Forretningen Design Classique i Jels er i weekenden 2.-4. oktober kulisse om tre kundedage, hvor der er fokus på en grønnere livsstil.

Arrangementet, som foregår under hensyntagen til coronarestriktionerne, afvikles med deltagelse af i alt ni virksomheder på tværs af vidt forskellige brancher.


Alle brancher er i fuld gang med en grønnere omstilling, og hvis de ikke er i gang, er det nok på høje tid.

Tonny Wollesen, Design Classique


Listen over udstillere omfatter Askegaard Vin, Ørsted, Jels Biler ApS, Guldværk v. Rikke Engel, Haderslev, Bjarnes Autolakering, Jels, Growupp, Jels, Haderslev Auktionshus, Haderslev, Lokalhistorisk Forening, Jels, psykolog Frank Bundgaard Nielsen samt værter Design Classique.

Annonce

Fokus på bæredygtighed

- Alle brancher er i fuld gang med en grønnere omstilling, og hvis de ikke er i gang, er det nok på høje tid. Hos os sælger og renoverer vi brugte designmøbler. Det har vi gjort siden 2004, og i 2008 købte vi en forretning til, som har gjort det siden 1993. Så det ligger dybt i vores dna at passe på de gamle ting, fortæller Tonny Weber Wollesen fra Design Classique.

Men messen byder på meget andet end møbler.

Askegaard Vin sælger økologiske kvalitetsvine. Jels Biler ApS viser spændende brugte biler, Guldværk tilbyder at lave et smykke af for eksempel gammelt guld og sølv. Bjarnes Autolakering lakerer ikke kun biler, men køkkener, møbler og alt andet. Growupp tilbyder lækkerier til krop, gane og sjæl. Psykolog Frank Bundgaard Nielsen sætter fokus på bæredygtig og mental sundhed.

Om søndagen er der desuden vurderings- og indleveringsdag, hvor gæsterne kan møde op med stort eller småt, som de ønsker at sælge. Bag dette arrangement står Haderslev Auktion. Og endelig medvirker Lokalhistorisk Forening Jels, som sælger den nye bog om Jels by og sogn.

Messen foregår alle dage fra klokken 11-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Nytirsdag

Rekordmange gæster i Glad Zoo

Nytirsdag

Vandring, fortælling og suppe

Nytirsdag

Glad Zoo er med i dokumentarserie

Nytirsdag

Naser Khader gæster Rødding Sognekirke

Nytirsdag

Mobil testenhed kommer til Rødding

Nytirsdag

OL Revision bliver i Rødding

Nytirsdag

Skønne uger i Hundredemeterskoven

Nytirsdag

Familiegård fik besøg af landmænd

Nytirsdag

Det er helt OK med Kenneth

Nytirsdag

Sarah kom som sendt fra himlen

Annonce