Annonce
Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Tonny Weber Wollesen kan se tilbage på en veloverstået messe hos Design Classique i Jels. Arkivfoto: Søren Dippel
Efter en veloverstået messe er Tonny Weber Wollesen, indehaver af Design Classique i Jels, klar med nye aktiviteter.
Annonce

Jels: Design Classique i Jels er klar med en vinterudstilling i Galleri DC.

Her udstiller Annette Mahoney malerier indtil 15. januar.

Annette Mahoney har allerede rigtig mange udstillinger bag sig, og hun udstillede senest i marts 2020 i Trento Italien, i september 2020 hos Galleria M.A.D.S Milano, og aktuelt i oktober 2020 både hos las Laguna Gallery i Los Angeles og i London.

Den sjællandske kunstner brænder for Bauhaus-bevægelsen, og malerierne passer til den skandinaviske indretning i et morderne hjem. Udstillingen er åben for alle.

Udstillingen kommer ovenpå en veloverstået messe med et samlet besøgstal på 600 gæster.

Annonce

Godt tilfredse

Det er Design Classique og de øvrige udstillere rigtig godt tilfredse med efter tre kundedage med fokus på en bæredygtig livsstil. Arrangementet blev holdt i Design Classiques lokaler, hvor der var rigeligt plads til alle.


Set i lyset at den aktuelle situation, hvor en del mennesker foretrækker at blive hjemme, er vi rigtig godt tilfredse med besøgstallet,

Tonny Weber Wollesen, indehaver, Design Classique


De besøgende kunne blandt andet se på møbler i bæredygtige materialer, og meget andet. Der var i weekenden også flere foredrag af psykolog Frank B. Nielsen, som fortalte om bæredygtig sundhed

Det var muligt at deltage i en konkurrence, hvor præmien var et Getama sofabord i sortlakeret massiv eg. Vinderen blev Finn Heiredal fra Vejen.

- Set i lyset at den aktuelle situation, hvor en del mennesker foretrækker at blive hjemme, er vi rigtig godt tilfredse med besøgstallet, siger Tonny Weber Wollesen, og han opfordrer udstillere, som vil være med næste år, til allerede at melde sig nu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce