Annonce
Nytirsdag

Løbeklub jubilerer med 9. udgave af Frøs Løbet

Onsdag den 29. maj går det løb med Frøs Løbet. Igen i år indgår der også et børneløb. Privatfoto
Rødding Løbeklub fylder ti år i dette forår. Klubben arrangerer igen Frøs Løbet, som skydes i gang onsdag den 29. maj.
Annonce

Rødding: Løbeklubben i Rødding fylder ti år i dette forår. For 9. gang arrangerer klubben Frøs Løbet, som foregår onsdag den 29. maj.

De sidste ni år har klubben år efter år arbejdet på at skabe et løb, hvor alle kan være med.

- For os er det vigtigt, at alle kan være med – unge som gamle, rutinerede og nybegyndere. Det er faktisk slet ikke noget krav, at man skal løbe. De sidste par år er flere mødt op i vandresko og går en rask tur med børn, barnevogne og bedsteforældre eller heppet ved målstregen, fortæller Poul Bennetsen, leder af Rødding Løbeklub.

Om Frøs Løbet

Når sveden er tørret af panden, man har fået lidt vand og et stykke frugt er der dækket op til spisning i teltet – de første 350 tilmeldte får spisning med i prisen. Børn, der deltager i børneløbet, må også gerne deltage i spisningen helt gratis.

Mens løberne nyder maden og en kold øl eller sodavand, bliver der uddelt præmier til vinderne samt trukket lod på løbsnumre om lækre præmier.

Frøs Løbet Rødding bliver afholdt onsdag den 29. maj 2019. Løberne bliver sendt afsted fra klokken 17.45. Man kan løbe enten 5, 10 eller 15 kilometer.

Børneløbet afholdes samme dag og tilmelding skal ske på stadion senest 17.30. Børneløbet starter klokken 17.50, og børnene løber en rundstrækning på 400 meter. Alle børn får en medalje samt vand og en pose med forplejning – og må gerne deltage i spisningen sammen med deres forældre.

Tilmelding foregår på www.run2u.dk.

Annonce

Stor interesse

Frøs Løbet i Rødding har været afholdt i mange år, men i Rødding Løbeklub mærker man ikke en dalende interesse. Frøs Løbet i Rødding udvikler sig hele tiden, og hvert år lyttes der til forslag fra deltagerne.

- Vi er stolte af, at vi er med til at arrangere Frøs Løbet i Rødding for 9. gang i løbeklubben, og at vi får lov til at holde jubilæum i samme omgang. Frøs Løbet i Rødding kan kun lade sig gøre på grund af den store opbakning fra Frøs Sparekasse, Rødding Festen, byens erhvervsdrivende og mange frivillige, siger Poul Bennetsen.

Til Frøs Løbet i Rødding er der en rute for alle. Man kan gå eller løbe fem kilometer og løbe 10 eller 15 kilometer. Alle ruter går gennem noget af den smukke natur, som omgiver Rødding. Det er også muligt at deltage i en stafet, hvor hvert hold består af tre personer, som hver løber 5 kilometer. Poul Bennetsen er en af dem, som har deltaget i stafetten de sidste par år. Han fortæller:

- Stafetten til Frøs Løbet i Rødding er fedt. Vi presser hinanden internt på holdet – men også vores konkurrenter. Det er altid en sjov konkurrence, hvor man hepper på hinanden til det sidste. Så hvis man har et lille konkurrencegen i sig, så vil jeg helt sikkert anbefale at deltage.

Annonce

Populært børneløb

De sidste par år har Frøs Løbet i Rødding været suppleret af et børneløb for de mindste. Hvert år er opbakningen stor, og derfor gentager Rødding Løbeklub successen igen i år. Børneløbet er kun for børn der er fra årgang 2012 eller yngre. Børnene løber en rundstrækning på 400 meter, og de må løbe alle de runder de vil.

- Alle børn får en medalje for at deltage i børneløbet, og de sidste par år har børneløbet været en succes. Børnene elsker at løbe rundt, og selvom mor eller far måske skal med de første par meter, så ender de fleste børn med at løbe selv rundt blandt hinanden. Stemningen omkring børneløbet er helt fantastisk, og ofte kan mor og far nå at løbe en tur selv mens børnene tonser rundt og hygger sig med hinanden, siger Poul Bennetsen.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Nytirsdag

ABC har årets julevin klar

Nytirsdag

Præsidentskifte hos soroptimisterne

Nytirsdag

Økonomisk støtte fra uventet kant

Nytirsdag

Kunsten rykker igen ind i butikken

Nytirsdag

Rekordmange gæster i Glad Zoo

Annonce