Annonce
Nytirsdag

Aktivitetshuset får sin egen Klokkeblomst, der vil drysse masser af god energi

53-årige Mette Muff er ny leder af Rødding Aktivitetshus. Foto: Dorthe Andresen
53-årige Mette Muff er ny leder af Rødding Aktivitetshus. Officielt begynder hun 1. januar, men allerede fra næste uge er hun klar til at træne flere hold.
Annonce

Rødding: Brugerne af Rødding Aktivitetshus skal snart vænne sig til en ny leder.

De behøver dog ikke lære et nyt navn, for den nye leder hedder - ligesom den tidligere - også Mette.

Officielt begynder 53-årige Mette Muff den 1. januar, men allerede fra næste uge har hun undervisning på nogle af aktivitetshusets hold, blandt andet motion, balance og almindelig træning.

- Så det bliver sådan en lidt glidende overgang i december-januar, fortæller Mette Muff, der de seneste år har arbejdet som parkinson-sclerose-konsultent i afdelingen for Social og Ældre med kontor i samme bygning som aktivitetshuset i Rødding.

Selvom Mette Muff, der er uddannet fysioterapeut, har været rigtig glad for sit nuværende arbejde, så glæder hun sig også til at begynde i sit nye job.

Blå bog

Mette Muff er 53 år gammel.

Hun er født og opvokset i Esbjerg, hvor hendes mor stadig bor.

Hun har i en årrække arbejdet med marketing og som projektleder hos JydskeVestkysten i Esbjerg.

For otte år siden valgte hun at sige jobbet op og uddanne sig til fysioterapeut.

Efter endt uddannelse har hun blandt andet arbejdet et år hos Falck Healthcare og tre år indenfor BASH i Vejen Kommune. Derefter blev hun ansat i en helt ny stilling som konsulent for parkinson og sclerose. Her har hun siddet i fire år, inden hun nu begynder som leder af Rødding Aktivitetshus.

Mette Muff, der bor i Tjæreborg, har tre børn - Rasmus på 30, der bor i Esbjerg, Mille på 23, der bor i Odense og Fie på 20 år, der bor i Esbjerg.

Derudover tæller familien også et barnebarn - Valdemar, der fylder to år i januar.

- Jeg havde faktisk ikke selv været opmærksom på, at stillingen var ledig, men der var nogle af mine kolleger, der gjorde mig opmærksom på det og sagde, at det er da lige dig. Og der var mange ting i det, hvor jeg sagtens kunne se mig selv. Så jeg blev måske forstyrret lidt i min tankegang, smiler Mette Muff, der overtager et aktivitetshus, der fungerer rigtig godt.

Og det skal det bare fortsætte med.

Annonce

Bærer fanen højt

- Jeg overtager noget, der fungerer, og jeg er ydmyg overfor opgaven, så jeg skal sørge for, at alle de gode ting, der fungerer, de fortsætter med det. Det der med forandring for forandringens skyld, det er noget pjat, siger den nye leder, der som ansat i Vejen Kommune ikke er bleg for at rose kommunen.

- Jeg er dødstolt af min kommune. Så jeg bærer fanen lige så højt, som Røde bærer fanen i Matador. Her er højt til loftet og kommandovejene er ikke så lange, fortæller Mette Muff, der glæder sig til at komme ud og hilse på alle aktivitetshusets foreninger og brugere.


Jeg er mega energisk og altid positiv. Så det kan jeg godt drysse lidt ud af, ligesom Klokkeblomst.

Mette Muff, ny leder, Rødding Aktivitetshus


For det er ude blandt brugerne, der ifølge hende er bedst at være.

- Jeg kommer ikke til at sidde bag skrivebordet hele tiden. Så vil jeg hellere sidde og lave lidt i cafeen, hvor man kan komme hinanden ved.

Annonce

Spreder positiv energi

Man behøver ikke at have været i selskab med Mette Muff i mange minutter, før man kan slå fast, at man sidder overfor en person, der udstråler masser af positiv energi, og alt det positive er hun klar til at give ud af.

- Jeg er mega energisk og altid positiv. Så det kan jeg godt drysse lidt ud af, ligesom klokkeblomst, griner Mette Muff, der har valgt at leve et liv med de positive briller på.

Mette Muff er klar til at drysse en masse positiv energi og glæder sig til at komme i gang med sit nye arbejde. Foto: Dorthe Andresen

- Jeg har også haft nogle bump på vejen. Men når man møder bump, så skal man prøve at vende brillerne og se det på en ny måde. Og alt det der med at løse problemerne, før de opstår, nej - lad være med det, kommer det fra Mette Muff, der vælger at have en positiv tilgang til tilværelsen.

- Hvis jeg bestemmer mig for, at i dag bliver en dejlig dag, så får jeg det også. Jeg tror på det, smiler Mette Muff, der ser frem til for alvor at komme i gang som leder af Røddings aktivitetshus.

- Det bliver bare så spændende. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg kan mærke, at der er en god atmosfære i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce