Annonce
Ny Tirsdag

Michael Learns To Rock på slottet

Michael Learns To Rock giver koncert på Gram Slot den 16. januar. Pressefoto
For tredje gang lægger bandet Michael Learns To Rock vejen forbi den holstenske lade på Gram Slot for at give koncert.
Annonce

Gram: Der må være noget specielt ved Gram. Og selvfølgelig er der det. Ellers ville Michael Learns To Rock ikke for tredje gang stævne ud på sin Danmarksturné fra den holstenske lade på Gram Slot. Men hvad er det så, der er så tillokkende ved Gram for Michael Learns To Rocks vedkommende? Det har Sanne Brodersen fra Gram Slot et bud på.

- Først og fremmest tror jeg, det er publikum, der trækker. Der er altid en fantastisk stemning til Michael Learns To Rocks koncerter. Der opstår en helt unik samhørighed mellem bandet og publikum. Men derudover tror jeg også, at den gamle lade fra 1670, som er omdannet til koncertsal, og området omkring Gram Slot har en betydning for Michael Learns To Rock. Der er en fantastisk akustik og lyd i laden, og naturen, der omkranser slottet, ved jeg, har været en stor inspirationskilde for Jascha Richter, der har skrevet en stor del af bandets tekster, siger Sanne Brodersen i en pressemeddelelse.

Det er mere end 30 år siden, Michael Learns To Rock - i daglig tale kaldet MLTR - blev dannet og slog det fast, at bandet ved, hvordan man skærer en langtidsholdbar popmelodi. Så gode og solide, at det for længst har taget det asiatiske publikum med storm.

Men nu er det Danmark, det gælder i foråret 2020, og på Gram Slot venter et trofast og tændt publikum, der er klar til at sende MLTR afsted på turné med fællessang og stående klapsalver. Her kan publikum se frem til sange som The Actor, I Still Carry On og That’s Why. Hits, som både unge og ældre kan synge med på. For manges vedkommende vil koncerten være en tur med af Memory Lane, da de mange sange har været lydkulissen til især mange kvinders ungdomsliv.

Det er stadig muligt at købe billetter til koncerten, der foregår den 16. januar, hvis man gerne vil opleve det verdenskendte band med de mange evigtunge melodier.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Mest læste

Annonce