Annonce
Nytirsdag

Ny padelbane er kommet stærkt fra start i Rødding

I løbet af de to første uger har Rødding Centret ikke bare fået pænt med medlemmer til padelbanen. Også brugere fra mange nabobyer har booket banen.
Annonce

Rødding: Det er ikke lige frem de mange positive nyheder, som idrætscentrene kan levere i disse coronatider.

Men fra Rødding Centret, som også lider i konsekvens af nedlukningen, ser det dog nu ud til, at den nye padelbane er en rigtig god investering. Padel er én af de sportsgrene, det er tilladt at benytte i disse tider, og rigtig mange har allerede benyttet sig af den nye aktivitet.

- De første 14 dage af åbningen har vi fået 27 medlemmer, som har købt et årskort, ligesom rigtig mange har lejet banen for en time eller to for at se og prøve spillet. Samtidig kan vi konstatere, at der har henvendelser fra Kolding, Vejen, Ribe og sågår Esbjerg for at booke banen. Så vi må sige, at vi er noget overrasket over den superstart, som banen har fået, siger Klaus Svendsen, leder i Rødding Centret.

Åbent hus

Rødding Centret vil senere på året, når Rødding Centret igen er åbent, afvikle et åbent hus-arrangement i samarbejde med Frøs Sparekasse.

Netop Frøs Sparekasse er en af de sponsorer, som har muliggjort investeringen i padelbanen. De øvrige sponsorer er Bossen VVS, Murermester Svendsen, Frank samt Unibrew.

Annonce

Populær sport

Men måske er overraskelsen ved nærmere eftertanke ikke helt så stor:

- Padel er jo en utrolig populær sport og er i fremgang i hele Danmark. Der bygges baner som aldrig før overalt i landet. Årsagen til den store succes med padel er, at spillet appellerer til folk i alle aldre og er nemt at komme i gang med. Spillet kan bedst beskrives som 80 procent tennis og 20 procent squash. Banen er mindre end en tennisbane og omgivet af vægge der bruges i spillet, ligesom den kan benyttes hele året rundt, tilføjer Klaus Svendsen.

Padel har også andre fordele, der gør spillet unikt. Blandt andet er det nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketchersport. Det forbedrer brugernes reaktionstid og reflekser. Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og begyndere. Padel er ikke så hårdt fysisk som f.eks. tennis, badminton, squash og fodbold, hvilket i sidste ende medfører færre sportsskader.

- Det er en social sport, da det altid spilles af fire spillere. Padel har 2-3 gange mere effektiv spilletid end tennis på grund af rebounds fra væggen, den mindre banestørrelse og det faktum, at bolden stort set altid bliver på banen. Men der er også grund til at advare; padel er stærkt vanedannende, lyder det fra centerlederen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce