Annonce
Nytirsdag

Millioner mangler til renovering: Rødding Centret kommer med hatten i hånden

Den gamle del af Rødding Centret trænger til et voldsomt ansigtsløft, og Klaus Svendsen ser frem til, at også denne del bliver moderniseret til glæde og gavn for brugerne af centret. Foto: Dorthe Andresen
Rødding Centret håber på borgernes økonomiske velvilje, når centret skal i gang med at samle de sidste penge ind til det største renoveringsprojekt siden 2002.
Annonce

Rødding: 18 millioner kroner.

Så meget koster det renoveringsprojekt, som Rødding Centret sætter i gang i begyndelsen af det nye år.

Vejen Kommune har bevilget de 14 millioner kroner, så centret skal selv skaffe de sidste midler for at nå i mål.

- Vi har, som mange andre, været økonomisk ramt i dette år. Det er naturligvis ekstra uheldigt, da dette var året, hvor vi skulle have fundet en del midler til projektet via vores drift. Vi mener bestemt, at centret er på rette vej, og årets resultat bliver måske også spiseligt, dog uden at ende som en ren guldgrube, lyder det fra Klaus Svendsen, der er centerleder i Rødding Centret.

Så for at få finansieret det fulde projekt, skal Rødding Centret håbe på borgernes økonomiske velvilje for at finde de sidste fire millioner kroner til den store renovering.

- Derfor har vi brug for din hjælp og din støtte for at komme i mål med projektet, der som hovedformål har at give vores børn, brugere og gæster bedre og opdaterede faciliteter, når de besøger byens flotte center, lyder Klaus Svendsens appel til Røddings borgere, der tidligere har vist, at de gerne vil bakke lokale initiativer op - blandt andet, da Højskoleengen skulle gøres til et attraktivt grønt område.

Annonce

Det største siden 2002

Renoveringsprojektet, der er det største siden 2002, hvor blandt andet Kultursalen kom til, skal ende ud i nye, opdaterede omklædningsfaciliteterne, der er helt fra hallens spæde start, ligesom der skal laves nye forenings- og mødelokaler, bedre opholdsarealer og laves nyt fitnesslokale.

- Vi ved godt, at de ting vi skal i gang med, ikke er et prestigeprojekt, men der er brug for at få den gamle afdeling opgraderet, siger Klaus Svendsen, der håber, at lokale borgere og virksomheder vil være med til at give en hjælpende hånd.


Vi tager imod alt, det er vi ikke for fine til.

Klaus Svendsen, centerleder, Rødding Centret


- Vi gør det, fordi vi virkelig har behov for det grundet situationen. For det her var slet ikke planen fra starten, lyder det fra centerlederen, der havde regnet med, at centret havde kunnet finde pengene på egen hånd.

Men sådan blev det altså ikke - der kom lige en lumsk virus i vejen.

Hvis man gerne vil være med til at støtte Rødding Centrets indsamling, så kan man sende et beløb (minimum 500 kroner) på Mobile Pay 21917 mrk. "støtte."

Man må også gerne støtte med et mindre beløb, for som Klaus Svendsen siger:

- Vi tager imod alt, det er vi ikke for fine til.

Men vil man gerne have sit navn på et skilt som synligt bevis på, at man har støttet, så er 500 kroner den nedre beløbsgrænse. Der er ingen øvre grænse, så hvis man står med fire millioner og ikke ved, hvad de skal bruges til, så tager de gerne imod i Rødding Centret.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Mest læste

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Nytirsdag

Kunsten at arbejde med glas

Annonce