Annonce
Nytirsdag

Nyt fra Rødding Aktivitetshus: November i Rødding Aktivitethus, hvor hoved, krop og hænder er i gang

Nogle af kvinderne fra holdet ”Klatmalerne” med billedet der er fra Genforeningen og malet af byens borgere. Foto: Rødding Aktivitetshus

Fællesskaber får dig til at leve bedre – og længere…

Så netop derfor, er det dejligt, at vi igen kan samles. Det er en fornøjelse at se, hvordan der er kommet gang i alle aktiviteter, motionshold, foredrag m.m. Alle vores brugere er vendt tilbage med godt humør og masser energi til at byde ind i fællesskabet med. Vi har alle brug for at opleve, at vi er en del af noget og tætte relationer og fællesskaber er afgørende for, om vi har det godt.

Og vi har det godt i Rødding Aktivitetshus!

Annonce

Lige nu er vi i gang med at udvide vores træningslokale, således der bliver bedre plads til enhver, som har lyst til at træne i maskiner. Vi håber, at ansøgte fondsmidler kan bane vejen for indkøb af en ny træningsmaskine (NuStep), som alle kan få gavn af at bruge. Der findes faktisk ikke noget, der kan booste dit energiniveau som fysisk aktivitet. Under fysisk aktivitet udskilles der endorfiner, som betragtes som kroppens egen ”humør-medicin” og der udskilles adrenalin, serotonin og dopamin – alt sammen fine navne, som også giver fine resultater i kroppen. Dit humør stiger, du tænker flere positive tanker, ja der kan endda blive tale om smertelindring for både krop og sind – så det er bare om at holde sig fysisk i gang.

Få en rundvisning

Der sker meget i den kommende måned, så kig endelig ind og få vores program og en hyggelig snak. Nye brugere af huset kan nemt få en rundvisning og mulighed for at mærke den gode stemning, der kendetegner vores Aktivitetscenter.

I vinterhalvåret arrangerer vi også fællesspisning én gang om måneden. Når vi spiser sammen, så åbner vi op og skaber et fællesrum, hvor alle kan komme ind og være en del af fællesskabet. Vi hjælpes ad og sørger for hinanden. Snakken går lystigt, den gode mad serveres og nydes og der bliver lynhurtigt skabt en hjemlig middagsbordsstemning. Og så synges der både før og efter maden.

Ja, vi nyder også at synge i Rødding Aktivitetshus. Hver morgen kl. 10 samles alle til fælles morgenmad i cafeen, hvor verdenssituationen i Rødding bliver ordnet og Højskolesangbogen findes frem. Vi arrangerer også ”Syng sammen” hver anden onsdag og det mærkes tydeligt, at når vi synger sammen, så føler vi også, at vi hører sammen. Eksperter udtaler, at det fællesskab, der opstår ved fællessang, styrker bl.a. vores psykiske velvære. Derfor bliver afslutningen i dag også linjer fra Sigurd Barretts sang i Højskolesangbogen; Hvor du sætter din fod:

”Når du husker at le, lukker hovedet sig op og gi´r lyset entré. Vi begriber med latter hvad logik ikke fatter.Det er ligesom et kærtegn fra livets idé når du vover at le”.

På gensyn i december…

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Nu skal julemanden vækkes

Annonce
Annonce
Nytirsdag

December i Rødding Aktivitetshus, hvor hoved, krop og hænder er i gang

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Pas på når du handler online på Black Friday

Nytirsdag

Rødding svømmere høstede medaljer

Nytirsdag

Kurt Jensen genvalgt: - Jeg er skuffet over de mange blanke stemmer

Nytirsdag

Dyreven holder foredrag i Rødding Eftermiddagshøjskole

Nytirsdag

Jule-cykeltur fra Pansergravene

Nytirsdag

Trylleri og magi trak fuldt hus

Nytirsdag

Rødding er ganske særlig

Nytirsdag

Historisk Årbog er klar til præsentation

Nytirsdag

Vojenskoret giver adventskoncert i Øster Lindet Kirke

Nytirsdag

Publikum er vendt tilbage til biografen for fuld styrke

Nytirsdag

Sygeplejerske åbner klinik i Skodborg

Nytirsdag

Julemandens Suttetræ har fået besøg

Nytirsdag

Camino Frøs Herred arrangerer juletur

Nytirsdag

Familieklubben får plads til flere

Nytirsdag

Fortryllende juleshow kommer til Rødding

Nytirsdag

Donation: Båddåb og standerstrygning i Jels Roklub

Nytirsdag

Jels-vikinger sender coronastøtte retur

Nytirsdag

Spejderne flyttede ind i Børnecentret

Nytirsdag

Trods hård modgang med kræft og hjerteproblemer: Lise og Ove Lindahl Petersen kan fejre diamantbryllup

Nytirsdag

Røddings Serie 1 hold er kommunens bedste

Nytirsdag

Det kolde gys: De Blå Istapper inviterer til åbent hus

Annonce