Annonce
Nytirsdag

Nyt program byder på kunst, film og kirkebesøg

Et af Kunst6630's arrangementer indeholder et besøg hos Dansk Natur Design i Foldingbro, hvor Carsten Snor til fortælle om sine unikke håndlavede figurer. Arkivfoto: Steen Rasmussen
Også i det nye år er kunstforeningen Kunst6630 klar med spændende arrangementer. Blandt andet kan man komme på en tur rundt til genforeningsstenene i den tidligere Rødding Kommune.
Annonce

Rødding: Kunstforeningen Kunst6630 har programmet for første halvår af 2020 på plads.

Det første arrangement løber af stablen tirsdag den 21. januar i Rødding Centret. Aftenen har titlen "Et kunstværk, jeg holder af," og det er en aften, hvor medlemmer af foreningen fortæller om et værk, de holder af. Otte medlemmer er blevet opfordret til at medvirke. Efter kaffen vil Niels Chr. Andersen fortælle om kunstnere, han har mødt. Det er både fra arbejdet som journalist og som privat, at Niels Chr. Andersen fortæller.

Februar byder på en filmaften onsdag den 19., hvor der er mulighed for at se filmen "Kusama" i Rødding Bio. Filmen handler om den japanske kunstner og forfatter Yayoi Kusama, der blev populær i Danmark med sin udstilling på Louisiana om et uendelighedsunivers fyldt med mønstre. I filmen kommer man tæt på kunstnerens ekstraordinære historie helt tilbage fra opvæksten, hvor hendes mor konfiskerede hendes pensler og papir, til 1960'ernes New York, da hun måtte affinde sig med at leve i skyggen af de mandlige kunstnere. Filmen, der er en dokumentarfilm, er instrueret af Heather Lenz.

Annonce

Kirke og kunst

Mandag den 9. marts er det blevet tid til kunstforeningens årlige generalforsamling. Efter generalforsamlingen viser John Sau billeder fra Kunst6630's arrangementer i 2019, ligesom der er lodtrækning om fine kunstværker.

Torsdag den 23. april går turen til Foldingbro, hvor deltagerne på turen skal besøge Folding Kirke. Her vil menighedsrådsformand Rigmor Mikkelsen blandt andet fortælle om Sven Havsteen-Mikkelsens altertavle og Maja Lisa Engelhardts flotte altertæppe. Efter besøget i kirken går turen til Dansk Natur Design i Foldingbro, hvor Carsten Snor vil fortælle om sine unikke håndlavede figurer.

Kunst6630 har naturligvis også blik for, at 2020 er jubilæumsår for genforeningen.

Derfor er der søndag den 17. maj arrangeret en interessant bustur rundt til genforeningsstenene i den tidligere Rødding Kommune. På turen vil Carl Holst fortælle om stenene og andre lokale historier fra genforeningstiden. Turen begynder og slutter i forsamlingshuset i Sdr. Hygum.

www.kunst6630.dk kan man læse mere om foreningen - også om, hvordan man melder sig ind, hvis man har lyst til at deltage i nogle af foreningens mange arrangementer. Et medlemsskab koster 150 kroner i kontingent.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce