Annonce
Ny Tirsdag

Nyt samarbejde øger produktprogrammet

Fra venstre er det Alex Arsa og Torben Petersen, PN Maskiner, samt Ole Hosbond, Sønderup Maskinhandel.

Nyudviklede, mekaniske, funktionelle og gedigne maskiner introduceres i Syd- og Sønderjylland af PN Maskiner A/S i Troldkær ved Jels.

Annonce

Jels-Troldkær: PN Maskiner A/S i Troldkær ved Jels har i samarbejde med importør Sønderup Maskinhandel A/S fået forhandlingen i Syd- og Sønderjylland af Fort MPM redskabsbærere og X-rot fjernstyret skræntklippere.

Disse maskiner supplerer PN Maskiners eksisterende produktprogram. Begge produkter er kendetegnet ved at have en enkel og effektiv opbygning, som gør dem lette at arbejde med, justere og giver lave driftsomkostninger.

Fort redskabsbæreren er udviklet i Italien i samarbejde med Sønderup Maskinhandel, hvorfor den for alvor er tilpasset det danske marked og dets behov. Det var en proces og en maskinudvikling, der startede for tre år siden, hvorfor redskabsbæreren kun har været i salg siden foråret 2018.

X-rot fjernstyret skræntklipperen byder også på noget helt nyt; nemlig en ualmindelig lav egenvægt og en vægtfordeling, der gør, at maskinen kører meget mere stabilt, også på meget stejle skrænter.

PN Maskiner er, som Sønderup Maskinhandel, en familieejet virksomhed. PN Maskiner ser frem til at introducere disse maskiner til sine kunder i Syd- og Sønderjylland.

Ved et særdeles velbesøgt åbent hus-arrangement i sidste uge præsenterede PN Maskiner produkterne.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Indvielse af Camino Frøs Herred

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce