Annonce
Nytirsdag

Premiere på dansk thriller med lokale skuespillere

Skuespiller Maria Winther Nørgaard, der stammer fra Vejen, har hovedrollen i filmen "Ingen skal sove," som får premiere i Rødding Bio. Pressefoto: Swulli Film
Rødding Bio har mandag den 20. januar premiere på filmen "Ingen skal sove" - en overlevelsesthriller på jysk grund.
Annonce

Rødding: "Ingen skal sove" er titlen på en ny thriller, der får premiere i Rødding Bio mandag den 20. januar klokken 19.

I filmen kan man blandt andet opleve skuespillerne Maria Winther Nørgaard og Jakob Schmidt Clausen, der begge oprindeligt stammer fra Vejen.

Filmen, der er instrueret af debutanten Christian Andersen og produceret af Swulli Film, handler om Maria, der spilles af Maria Winther Nørgaard, og hendes kæreste Jonas, der spilles af Jakob Schmidt Clausen, der er på flugt fra et overfald. På et stoppested midt i ingenting møder de en ung mand, Oscar. Han inviterer dem tilbage til hans kollektiv. Et lille vidunderligt sted i krydset mellem skoven og det store åbne hav, som ledes af den karismatiske Eliot. Kollektivet lever selvforsynende og uafhængig af omverden.

Maria er charmeret af stedet og Eliot, hun begynder at distancere sig fra Jonas. Dog indhenter fortiden dem og Maria bliver tvunget til at tage store moralske valg for at overleve.

Mandag den 20. januar klokken 19 har Rødding Bio premiere på filmen "Ingen skal sove." To af skuespillerne i filmen stammer fra lokalområdet omkring Vejen. Pressefoto
Annonce

Selskabets første spillefilm

"Ingen skal sove" er den første spillefilm fra det nystartede aarhusianske filmselskab Swulli Film, som er grundlagt af instruktør Christian Andersen og producer Hanna Rosland. Den havde premiere på CPH:PIX i 2019, som én af blot tyve udvalgte film.

Filmen er en lavbudgetfilm, der tager elementer fra både horror- og thriller-genren.

Maria er omgivet af mænd, der ønsker at kontrollere og manipulere hende. Filmen udvikler sig til en overlevelsesthriller, hvor Maria bliver testet til det yderste, og hvor hun må finde frem til instinkter, hun ikke troede, hun besad, for at slippe væk fra de mange manipulerende mænd i sit liv, med skindet i behold.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce