Annonce
Ny Tirsdag

Publikum skal ind via Søndergade i år

Park Rocks styregruppe har lavet denne oversigt, hvor man kan se, at indgangen (øverst til venstre i billedet) er flyttet til Søndergade, og at Parkvej er blevet spærret.
Til den 14. udgave af Park Rock i Skodborg skal publikum vænne sig til en ny indgang mellem Søndergade 7 og 9 - og så bliver endagsfestivalen kontantløs.
Annonce

Skodborg: Der skal lige justeres lidt på vanerne, hvis man hører til dem, der gennem de seneste mange år har deltaget i Park Rock.

Der er nemlig sket lidt ændringer til årets Park Rock, for at der skal være god plads til de 3200 festglade gæster på pladsen. Hvor indgangen til festpladsen før har været ved lågerne for enden af Parkvej, så skal publikum nu ind via en indgang, der bliver etableret mellem Søndergade 7 og 9.

- Vi har valgt at ændre pladsens opbygning af sikkerhedshensyn. Så Parkvej bliver spærret lige efter brugsen, så man ikke kan komme den vej ind, siger Jan Thomsen.

Baggrunden for spærringen er, at man - for at få mere plads til publikum - har flyttet alle toiletvognene ud på den bagerste del af Parkvej, ligesom den første del af Parkvej skal bruges af de mange lastbiler, der skal levere scenegrej til alle kunstnere.

Men selvom publikum nu får en lidt længere vej ind til selve festpladsen, så skal alle nok nå at komme på plads, inden Gnags skyder festen i gang klokken 13.

- Vi åbner en halv time tidligere - klokken 12 - og så vil den officielle indgang være bredere, så vi kan få tre gange så mange igennem som tidligere, fortæller Jan Thomsen.

Annonce

Kontantløs

En anden nyhed ved årets Park Rock er, at der ikke kan bruges kontanter, når der skal købes mad og drikkevarer.

- Man kan bruge Dankort, Visakort og Mastercard. Hvis man har kontanter, som man gerne vil bruge, så kan man gå hen i kontorbygningen - "banken" - og få sat pengene ind på et kort. Men hvis der er penge til overs på kortet, så skal man huske at hente dem, inden man går hjem, fortæller Jan Thomsen.

Baggrunden for, at Park Rock bliver kontantløs er ganske simpel.

- På den måde sikrer vi, at det hele går hurtigere. For vi har terminaler, hvor alt er tastet ind på forhånd, så dem i baren skal heller ikke bruge tid på at regne det hele sammen. Vi forventer os meget af det, siger Jan Thomsen.

Annonce

Tag shuttlebussen

Lige som tidligere år, så behøver man heller ikke i år selv at sørge for transport til og fra Park Rock.

For der kører igen shuttlebusser - og ruterne er i år blevet udvidet, så man nu blandt andet kan komme med til festen i Skodborg fra både Brørup, Vejen, Askov, Jels, Vamdrup, Ribe, Fole, Langetved og Københoved.

På Park Rocks hjemmeside kan man se, hvor og hvornår der kører shuttlebusser til og fra festpladsen.

Der kan ikke bestilles plads i busserne, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce