Annonce
Nytirsdag

Rødding Centret kommer tættere på målet

Centerleder Klaus Svendsen flankeret af Mads Krog, til højre, og Peter Timmermann fra Lions klubben i Rødding. Klubben har doneret 5000 kroner til Rødding Centrets indsamling. Privatfoto
Rødding Centrets indsamling til det store renoveringsprojekt går over al forventning. Den halve million kroner er rundet. Målet er at nå 750.000 kroner.
Annonce

Rødding: Smilene var brede hos centerleder Klaus Svendsen og bestyrelsesformand Torben Falkenberg, da vi for nogle uger siden kunne berette, at Rødding Centrets projektindsamling var kommet forbi 300.000 kroner.

Hvis det er muligt, så er smilene nu endnu bredere, for det går over al forventning med støtte fra mange sider. Så nu har indsamlingen rundet den halve million - 525.0000 kroner for at være helt nøjagtig.

- Vi er rigtig glade over den store lokale opbakning og for den flotte medieomtale vores projekt har givet og fået her i Rødding og omegnsbyerne. Vi har nu passeret den halve million, og det giver stor tiltro til, at vi kan nå at finde de i alt 750.000 kroner, som er vores mål, siger Klaus Svendsen, der helt naturligt er meget glad for, at både private, foreninger og forretninger bakker op om centret.

Projektet

Ved renoveringsprojektet, der er det største siden 2002, hvor blandt andet Kultursalen kom til, vil der blive lavet moderne omklædningsfaciliteterne, der er helt fra hallens spæde start, ligesom der skal laves nye forenings- og mødelokaler, bedre opholdsarealer og laves nyt fitnesslokale.

I alt vil det koste 18 millioner kroner. De 14 millioner kommer fra Vejen Kommune, men de resterende penge skal Rødding Centret selv skaffe.

Hvis man gerne vil være med til at støtte Rødding Centrets indsamling, så kan man sende et beløb på MobilePay 21917 mrk. "støtte." Alle beløb er velkomne.

Ud af de 525.000 kroner kommer de 135.600 kroner faktisk fra privatpersoner. Men uanset hvem, der støtter, så er glæden stor hos centerlederen.

- Det betyder meget for centret, at byen, borgere, foreninger og forretninger finder centret "værd" at støtte, og vi ser frem til at komme i gang i starten af det nye år, siger Klaus Svendsen.

Annonce

De fleste penge bruges lokalt

En af de mange foreninger, der har valgt at aflevere en pose penge til Rødding Centret, er Lions klubben i Rødding. 5000 kroner sender løverne til centret.

- Rødding Centret er et sted, hvor mange af dem, vi støtter, kommer. Og vi vil gerne bruge vores penge lokalt, fortæller Mads Krog, der er past præsident hos Lions Rødding.


Rødding Centret trænger til det, det kan vi jo se, og derfor vil vi gerne bruge nogle af de sparsomme midler, vi har.

Mads Krog, past præsident, Lions Rødding


Rødding Centret har søgt om pengene hos den lokale Lions-klub. Klubben har derefter bedt om lidt mere information og derudfra taget stilling. Og det blev et positivt svar - af indlysende grunde.

- Rødding Centret trænger til det, det kan vi jo se, og derfor vil vi gerne bruge nogle af de sparsomme midler, vi har, siger Mads Krog.

Han mener, at det er et vigtigt signal for klubben at sende - at der bliver støttet lokalt.

- Sommetider er vi jo også ude for at "tigge" om penge, og så er det da godt, at folk kan se, at pengene bruges lokalt. For en krone til Lions er også en krone ud igen. Vi har ingen udgifter til administration. Medlemmerne betaler kontingent, og de penge bruges til administration, siger Mads Krog.

Han fortæller, at løverne som hovedregel støtter lokale initiativer.

- Langt de fleste penge bruges lokalt. Vi har jo også vores sommerhuse, hvor vi hvert år sender mange på ferie, fortæller Mads Krog.

Rødding Centrets indsamling kører stadig, og alle har mulighed for at støtte - uanset om det er med 100 kroner eller mere. For hver en krone tæller i bestræbelserne på at nå det føromtalte mål på 750.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce