Annonce
Ny Tirsdag

Rødding inviterer igen til en hyggelig aften

På fredag den 2. august er der igen By Night i Rødding. Arkivfoto: Dorthe Andresen
På fredag den 2. august er der igen By Night i Rødding, hvor Centrumbutikkerne og Rødding Erhvervsforening igen er klar til at møde kunderne på gaden.
Annonce

Rødding: Centrumbutikkerne og Rødding Erhvervsforening er igen klar til at invitere byens borgere til en hyggelig aften i Røddings gader.

Det sker, når der på fredag er By Night i byen. Her vil byens butikker stå klar med masser af gode By Night tilbud, ligesom kunderne også har mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer.

I løbet af aftenen, der begynder klokken 18 og slutter klokken 22, vil der også være forskellige aktiviteter for børnene rundt i byen.

Fra P-pladsen ved det tidligere Aldi bliver der tilbudt gratis hestevognskørsel, og blandt andet på Torvet er der musik med duoen "Søren og Jakob."

Rødding Erhvervsforening kan i år fejre 100 års jubilæum, og det bliver markeret med et fyrværkerishow som afslutning på By Night. Foto: Colourbox
Annonce

Afspærring og fyrværkeri

For at alle kan få en rigtig hyggelig - og ufarlig - aften, vil midtbyen være spærret i tidsrummet fra klokken 17 til 22.30, så bilister skal lige huske at finde en anden vej gennem byen.

By Night bliver i år afsluttet med manér, for Rødding Erhvervsforening kan i år fejre sit 100 års jubilæum, og det runde jubilæum skal naturligvis fejres, og det bliver det med et flot fyrværkerishow i midtbyen.

Fyrværkerishowet begynder klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce