Annonce
Ny Tirsdag

Ronni er allerede kommet godt i gang

36-årige Ronni Bertelsen valgte at blive selvstændig med sit eget firma Rødding Isoleringsservice. Foto: Dorthe Andresen
Den 36-årige isolatør Ronni Bertelsen fra Rødding har stiftet sit eget firma Rødding Isoleringsservice.
Annonce

Rødding: I lidt over en måned har 36-årige Ronni Bertelsen haft sit eget firma med navnet Rødding Isoleringsservice.

Og han er allerede kommet godt i gang med at isolere huse i Syd-, Midt- og Sønderjylland samt på Fyn.

- Jeg arbejdede som isolatør for et firma i Søften ved Aarhus, og fik flere og flere efterspørgsler om at arbejde efter arbejdstid. Men det sagde jeg nej til, fortæller Ronni Bertelsen.

De mange efterspørgsler fik dog tankerne i gang hos Ronni Bertelsen og hans familie, der består af hustruen Lena og døtrene Amalie på 11 år og Lærke på otte år.

For vil man være selvstændig, kræver det i høj grad, at der er opbakning fra familien, og det var der. Men det kræver også en del mere.

- Det kræver, at man overvinder frygten og tror på sig selv. Men jeg kan ikke klage over arbejdstilgangen, smiler Ronni Bertelsen, der er i gang med at isolere et hus på Københovedvej, da avisen kigger forbi.

Med sit firma dækker Ronni Bertelsen Syd-, Midt-, og Sønderjylland samt Fyn. Foto: Dorthe Andresen
Annonce

Mere tid til familien

Ronni Bertelsen er udlært tømrer, men har haft meget forskelligt arbejde. De seneste tre år arbejdede han som isolatør hos firmaet i Søften.

Nu er han dog sin egen chef og kan selv planlægge sine arbejdsdage, så der også bliver tid til familien. Det kunne godt være en udfordring i det tidligere job, når han skulle på opgave i det nordlige Tyskland, som han blandt andet dækkede sammen med Syd- og Sønderjylland.

- Nogle gange tog jeg jo afsted klokken 3-3.30 om natten og kom først hjem igen sidst på eftermiddagen, fortæller Ronni Bertelsen, der nu har bedre mulighed for at være sammen med sin familie om morgenen, inden han tager på arbejde.

- Nu kan jeg nå at være med til at tage pigerne op om morgenen og vi får sagt godmorgen til hinanden, smiler Ronni Bertelsen, der også bruger meget af fritiden på at være sammen med sin familie.

Annonce

Brandmand og hundetræning

Men når det ikke lige er familien, han er sammen med, så er Ronni Bertelsen også en del af mandskabet hos Rødding Frivillige Brandværn, og det har han været de seneste 15 år.

- Både min far og min storebror var frivillige brandmænd, så det er kommet den vej igennem, fortæller Ronni Bertelsen, der om søndagen dog sætter kursen mod Jels, hvor han går til hundetræning med familiens 17 uger gamle cairn terrier hvalp Tarzan.

- Jeg har også cyklet en del, men det er jeg sprunget lidt fra igen. Lige nu har jeg rigeligt med at se, om jeg kan nå at komme hjem til spisetid, smiler Ronni Bertelsen, inden han atter går i gang med dagens arbejde.

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Børnene besøgte dyrene i zoo

Annonce
Annonce
Ny Tirsdag

Gå et maraton med andre

Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Rødding-mesterskab i golf afviklet

Ny Tirsdag

Fra fuldt hus til tomme værelser

Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Annonce