Annonce
Nytirsdag

Sølvmedalje til Jels-roere

Det blev til flotte sølvmedaljer til de fire roere fra Jels Roklub. Privatfoto
Fire roere fra Jels Roklub klarede sig rigtig flot, da de deltog ved DM i indendørs roning. De kom nemlig hjem med sølvmedaljer.
Annonce

Jels: Jels Roklub deltog ved Dansk Forening for Rosports årlige Danmarksmesterskab i indendørs roning. Roklubben var repræsenteret af Nicklas Frost Davidsen, Marius Thomsen, Oliver Juul Eliasen og Mikkel Peter Noe.

De indendørs Danmarksmesterskaber er for mange danske roklubber et af vintersæsonens højdepunkter, for det er her, man som roer virkelig kan få testet sig selv og sin form mod andre roere i Danmark. Samtidig er det også en mulighed for, måske at slå sin egen personlige tid, fordi man kan give den lidt ekstra i en hal med tilskuere, som hepper på livet løs.

Allerede fra morgenstunden kunne man mærke den spændte stemning i Gladsaxe Sportshal, hvor de mange roere skulle igennem maskinerne og teste sig selv op mod deres jævnaldrende ro-konkurrenter.

Nicklas Frost Davidsen og Mikkel Peter Noe lagde ud med deres individuelle 2000 meter løb for U17 roere. Der blev kæmpet hårdt og i det stærke felt blev det til flotte præstationer af begge roere.

Herefter gik turen for de fire roere fra Jels Roklub til indvejning, inden der skulle konkurreres i fire gange 500 meter stafet for hold i klassen U17. Og de fire roere klarede sig rigtig godt - det lykkedes dem at ro sig til en flot sølvmedalje.

Med sølvmedaljen har Jels Roklub endnu engang vist, at det kan betale sig at lave en satsning på ungedomsroning.

- Jels Roklub har de seneste år satset meget på ungdomsroning, og dette stævne er endnu et bevis på at satsningen har båret frugt, siger Linda Saaugaard Hansen, der er formand for Jels Roklub.

Roklubben vil fortsat satse på ungdomsroning og på at få uddannet nye unge til at træne unge.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce