Annonce
Ny Tirsdag

Søs Egelind gæster Gram Slot

Søs Egelind gæster den 18. september Gram Slot med foredraget "Slip humoren løs." Pressefoto

Tirsdag den 18. september er der foredrag med Søs Egelind på slottet i Gram.

Annonce

Gram: Den storsmilende satiriker Søs Egelind gæster 18. september Gram Slot med foredraget "Slip humoren løs."

Søs Egelind har om nogen en stor rygsæk at hente inspiration fra, når det gælder humor og latter, men også alvoren og livets dybere sider er hun ikke bange for at tage livtag med.

Hun har gennem en lang årrække været den ene halvdel af makkerparret "Søs og Kirsten," der blandt andet stod bag satireserien "Kongeriget," hvor Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt tog et utal personlighedstyper under deres kærlige, satiriske vinge.

De seneste år har Egelind også været foredragsholder og fortaler for legaliseringen af medicinsk cannabis efter hun selv brugte det i forbindelse med 2 kræftsygdomme som hun overvandt, og i dag er erklæret rask

Annonce

Husk humoren

Det er dog humoren, der er i højsæde på Gram Slot, og Søs Egelind deler rundhåndet ud af sit positive livssyn, når hun fortæller om, hvilken forskel et smil på læben kan gøre, men også hvor vigtigt det er at huske at bruge humor i dagligdagen, når livet går let, men også når det er svært.

- Jeg ser meget frem til foredraget med Søs Egelind. Hun er en virkelig morsom kvinde, men virker også som en person, der godt tør tage fat på livet, give noget af sig selv og tale om de knubs livet kan give, så jeg er sikker at publikum går beriget fra foredraget. Måske med lidt ømme lattermuskler, siger Sanne Brodersen fra Gram Slot.

Publikum kan således opleve en eftertænksom, selvironisk og ikke mindst fantastisk Søs Egelind, når hun slipper humoren løs. Det være sig på arbejdspladsen, blandt venner og familie og i livets andre aspekter.

Foredraget, der begynder klokken 20, er lavet i samarbejde med Jysk Fynske Medier. /DAN

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Så er der DM i grydelapper

Ny Tirsdag

Gymnastikforeninger i nyt samarbejde

Ny Tirsdag

Krattet er klar til gæster

Ny Tirsdag

Golfklubben får nye medejere

Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Annonce