Annonce
Nytirsdag

Send et brev til julemanden

PostNord holder liv i traditionen, hvor børn kan skrive til julemanden - og få svar. Pressefoto
PostNord holder liv i traditionen med at sende breve til julemanden.
Annonce

Hele landet: Et hemmeligt sted hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af breve med julehilsner og juleønsker, der sendes til julemanden hvert år. Alle børn, der sender brev til julemanden, vil også i år modtage en hyggelig julehilsen retur fra julemanden, men som noget helt nyt vil nogle heldige børn også modtage en særlig hilsen, der kan få deres juleønsker til at gå i opfyldelse.

- Det er en gammel tradition, at børn sender ønsker og hilsner til julemanden, og hos PostNord er vi glade for, at vi kan være med til at holde den i live. I en travl hverdag er brevet til julemanden en hyggelig juletradition, hvor børn sammen med deres forældre kan tale om julen, hvad de ønsker sig og hvad der betyder noget for dem, siger Stine Sander, chef for eCommerce hos PostNord, i en pressemeddelelse.

Børn, der skriver til julemanden, deltager i år automatisk i lodtrækningen om ti gavekort à 500 kroner. Og sender man også en ønskeseddel med, har man chancen for at være den, der får opfyldt et julegaveønske fra ønskelisten. Alle vindere kåres og offentliggøres på PostNords Facebook-side i løbet af december.

- Julemanden har susende travlt, så hos PostNord hjælper vi med at indsamle julehilsner, ønskesedler og sutter. Vi er vant til at levere danskernes julegaver, og julen handler jo om glæden ved at give, så i år vil vi gerne hjælpe julemanden med at gøre juletiden lidt sødere for nogle heldige børn, siger Stine Sander.

Man kan sende et almindeligt brev til 10 kroner til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C.

Husk at skrive i god tid før juleaften og at skrive barnets navn og adresse på konvolutten, for så sender julemanden også en hilsen retur. /DAN

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce