Annonce
Nytirsdag

Skolevej ved Tornum bliver erklæret trafikfarlig

Det er her ved krydset Tornumvej/Vimtrupvej, at den trafikfarlige strækning begynder. Foto: Google Streetview
Alt for høje hastigheder samt en del tung trafik har fået politiet til at anbefale, at en del af strækning på Tornumvej bliver trafikfarlig. Vejen Byråd har godkendt.
Annonce

Tornum: Strækningen på Tornumvej vest for Rødding fra krydset Tornumvej/Vimtrupvej-Tornumvej/Hygummark-Tornumvej 26 er blevet erklæret for trafikfarlig for børn fra 0.-6. klasse.

Det er familien Nielsen på Tornumvej 9, Lintrup, som har fremsendt ansøgning om at få en del af Tornumvej, 6660 Lintrup gjort Trafikfarlig til Vejen Kommune.

Tilbage i december 2017 skete der en dødsulykke i krydset Tornumvej/Tornumgårdsvej. Der henvises endvidere til fartbegrænsningsskilte (60 km) op på strækningen Tornumvej 7 til Tornumvej 11, men at der fortsat køres for stærkt.

Tornumvej er en cirka seks meter bred asfalteret vej uden cyklistforhold og uden belysning. Der er i begge sider af vejen brede græsrabatter. Omkring Tornumgårdsvej er hastigheden reduceret til 60 km/t. Der kører på grund af biogasanlægget på Tornumvej en del tung trafik på vejen, ligesom der ved to tællinger i 2018 er konstateret høje hastigheder.


Tornumvej er en cirka seks meter bred asfalteret vej uden cyklistforhold og uden belysning.


Syd- og Sønderjyllands Politi og vejmyndigheden anbefaler på grund af den store andel tunge trafik og de høje hastigheder, de manglende cyklistforhold og den manglende belysning, at vejen erklæres trafikfarlig for 0.-6. klasse.

Der forventes en merudgift for Vejen Kommune på cirka seks buskort af 2.375 kr. pr. buskort i de tre kommende skoleår. I alt en merudgift på 14.250 kr.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce