Annonce
Nytirsdag

Stabilt resultat hos ABC Lavpris

Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden er tilfreds med årets resultat. Arkivfoto: André Thorup
Supermarkedskæden ABC Lavpris, der driver 14 butikker i Jylland og på Fyn, laver i det netop afsluttede regnskab et resultat på niveau med året før.
Annonce

Rødding: Det samlede resultat for hele ABC Lavpris-kæden viser et overskud efter skat på tæt ved 34 millioner - en lille halv million bedre end året før.

Ledelsen i ABC Lavpris kalder det samlede resultat tilfredsstillende.

- Omsætningen er vækstet pænt, og dette er hjulpet godt på vej af en stigende kundestrøm, fortæller Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris-kæden, i en pressemeddelelse.

ABC Lavpris er en selvstændig og familiejet supermarkedskæde med godt og vel 38 år på bagen. I dag består kæden af 14 butikker, cirka 650 ansatte og omsætningen har rundet 1,3 milliarder om året.

Annonce

6000 varenumre

Butikkerne er store lavpris-supermarkeder med cirka 6000 varenumre i fast sortiment, og derudover sælges der mange partier til spotpris.

- I de kommende år står vi over for nogle større investeringer i et nyt IT-system og nye CO2 køle og fryseanlæg. Vores solide økonomiske fundament gør, at vi kan foretage disse investeringer i et hurtigt tempo med de langsigtede briller på, siger Ejvind Okholm og fortsætter:

- Vi har hele tiden blik for at udvikle og etablere nye butikker. Vi har lige netop købt en grund i Fredericia, der skal huse vores næste butik med forventet åbning i starten af 2021.

På trods af større investeringer forventer ledelsen et resultat på samme niveau i det kommende regnskabsår, der løber fra 1. oktober til 30. september.

- Vi har et fantastisk dygtigt personale, hvor rigtig mange har været hos os i mange år. De arbejder alle sammen for vores mission: "Gennem et stærkt sammenhold og klare menneskelige værdier, skaber vi de bedste kundeoplevelser og gode resultater." Dette gør, at vi ser positivt på de kommende år, siger Ejvind Okholm.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce