Annonce
Nytirsdag

Svømmehallen er igen klar med film - julefilm

Julemanden spreder også julestemning i svømmehallen i Rødding Centret. Privatfoto
Rødding Centret er igen klar til at vise film i svømmehallen. Hele tre julefilm er på programmet.
Annonce

Rødding: Rødding Centret begyndte sidste år op med at vise film i svømmehallen og det var en god succes. Første film var "Dødens gab."

På grund af coronasituationen har centret ikke haft mulighed for at følge op på tiltaget - før nu.

For Rødding Centret vil forsøge at få folk i julehumør ved at tilbyde forskelle tiltag, specielt til børn i december måned. Alt sammen foregår i svømmehallen.

- Vi har inviteret julemanden den 6. december, og han har netop fundet tid til at komme forbi og dele godter ud mellem 14-15.30 til alle besøgende i svømmehallen på dette tidspunkt. Den 12. december viser vi "Pyrus på Pletten," den 13. december vises "Far til fire i sneen" og den 20. december er det "Krummerne 4 – Så er det jul," der kommer på skærmen, fortæller centerleder Klaus Svendsen.

Det hele foregår fra vandkanten, så der udleveres en badering, man kan sidde i.

Der er gratis adgang for alle.

- Da der, grundet covid-19, er begrænset antal, kan der forekomme ventetid på at komme ind, så kom i god tid til disse arrangementer, lyder opfordringen fra Klaus Svendsen.

Annonce

Film og juleplatte

Derudover har Rødding Centret, i samarbejde med Rødding Bio, investeret i nyt cafémiljø.

- Vi vil, specielt i denne lidt svære tid, gerne have flere besøgende, og med et lækkert nyt indbydende caféområde håber vi, at folk får lyst til at besøge Café Goma og gerne i forbindelse med en god film i biografen. Lige nu køres der med en juleplatte efter filmen - til udvalgte forestillinger og til en meget fornuftig pris, siger Klaus Svendsen.

Han fortæller, at det tilbud er der allerede rigtig mange gæster, der har taget imod. Tilbuddet forsætter i december med sidste forestilling den 17. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce