Annonce
Ny Tirsdag

Svigtende salg: Sportigan lukker

Torben Jensen, indehaver af Sportigan i Rødding, har besluttet at lukke sin butik. Foto: Dorthe Andresen
Torben Jensen, indehaver af Sportigan i Rødding, har besluttet at lukke butikken. Han tager hul på ophørsudsalget onsdag den 8. januar.
Annonce

Rødding: Det har ikke været nogen let beslutning, som Torben Jensen, indehaver af Sportigan i Rødding, har truffet, nemlig beslutningen om at lukke butikken på hjørnet af Sønderallé og Torvet.

- Jeg har nok trukket det to år for længe. For 2018 var ikke godt, og 2019 har været rigtig dårligt. Og 2020 ville blive værre, fortæller Torben Jensen, der giver nethandlen en del af skylden for, at han ikke har kunne få butikken i Rødding til at køre rundt.

- Det skyldes blandt andet konkurrencen fra nettet. Jeg har haft en kraftig salgsnedgang, og julehandlen har været skuffende. Hvis jeg havde haft en kanon julehandel, så havde jeg måske overvejet det, siger Torben Jensen.

Torben Jensen er naturligvis ked af, at han har måtte træffe beslutningen.

- Der var engang nogen, der snakkede om rettidig omhu, og det er nu, siger Torben Jensen, der er trist på vegne af de kunder, der har bakket hans butik op.

- Jeg har haft mange stabile, trofaste kunder. Vi er jo det, jeg kalder en familien Danmark butik med flere kendte mærker. Vi har et pænt vareudbud i betragtning af byens størrelse, siger Torben Jensen og tilføjer:

- Det er også gået godt med klub- og firmaaftalerne. men vi er faldet meget i omsætning. Havde jeg bare haft 25 procent mere i omsætning.

Det skyldes blandt andet konkurrencen fra nettet. Jeg har haft en kraftig salgsnedgang, og julehandlen har været skuffende. Hvis jeg havde haft en kanon julehandel, så havde jeg måske overvejet det.

Torben Jensen

Annonce

Ophørsudsalg fra 8. januar

Torben Jensen begynder ophørsudsalget onsdag den 8. januar, men hvornår butikken helt præcis lukker, kan han ikke sige.

- Når vi ikke har flere varer tilbage, eller det ikke kan betale sig at være her fuld tid længere, siger 58-årige Torben Jensen, der gerne ville have kørt forretningen i mange år endnu.

- I gamle dage gik man jo på pension med sin forretning. Så det her skulle jo først have været om ni år, siger Torben Jensen, der endnu ikke ved, hvad han skal lave, når butikken er lukket.

- Sidst, jeg søgte job, var i 1984, men jeg kunne godt tænke mig, at der var nogen i den er branche, der kunne få gavn af mig, siger Torben Jensen, der håber, at Røddings borgere vil passe godt på de butikker, der stadig er i byen.

- Det gælder ikke kun Rødding, at butikker lukker. Det gælder også i de større byer. Men jeg håber, at folk forstår at bakke op om det sidste, der er tilbage.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Mest læste

Annonce