Annonce
Nytirsdag

Tilflyttere er vilde med Jels: - Det er et helt unikt sted

Familien Lund og Halldórsson faldt pladask for Jels og er nu ved at bygge hus i Planetparken, fortæller de i en pressemeddelelse fra Vejen Kommune. Foto: Vejen Kommune
Familien Lund og Halldórsson fra København og Reykjavik er ved at bygge hus i Jels. De glæder sig meget til at flytte ind.

Jels: Vejen Kommune har solgt rekordmange byggegrunde i 2020, og interessen har især samlet sig om Vejen og Jels, hvor der alene blev solgt 12 byggegrunde sidste år. Det er en markant fremgang i forhold til året før.

Rikke Gaarde Andersen, der er salgsansvarlig i Teknik & Miljø forstår godt, hvorfor Jels hitter blandt køberne:

- Jels har en god placering mellem Vejen, Vamdrup og Vojens, så oplandet er stort, hvilket vi også kan se, da det ikke kun er kommunens egne borgere, der flytter hertil. Jels tilbyder borgerne en enestående natur, en god skole og daginstitution, læge og tandlæge, fine indkøbsmuligheder og ikke mindst et godt foreningsliv. I Jels har man det til fælles, at man vil hinanden, udtaler hun i en pressemeddelelse fra Vejen Kommune.

Annonce

Jels kan noget mere

Køberne i Jels ved, at de ikke blot køber en boliggrund. De køber en del af noget større. Det har familien Lund og Halldórsson fra København og Reykjavik også konstateret, fortæller Vejen Kommune i pressemeddelelsen.

Noget af det, som familien vægtede højt, var gode tilbud til deres børn, masser af natur, handlemuligheder og et godt foreningsliv. Det lyder som noget, man kan få de fleste steder, men efter at have besøgt området, talt med lærere og pædagoger, afprøvet indkøbsmulighederne og talt med de kommende naboer i Jels, følte de sig hjemme.

- Jeg troede aldrig, at jeg kunne lokke min islandske mand med til Sønderjylland, hvor mine forældre bor. Men det var faktisk ham, der valgte Jels, fortæller Jenný Lára Lund i pressemeddelelsen fra Vejen Kommune.

Allerede fra første gang hendes mand badede i Jels sø, følte han, at Jels er et helt unikt sted.

- Måske fordi vi ikke er vant til, at man bare kan hoppe i en sø midt inde i byen, og når han ikke kan bade i de varme kilder, så er søen et godt alternativ, siger Jenný Lára Lund.

Selvom familiens hus ikke er færdigbygget endnu, føler de, at de har vundet i lotteriet.

- Vi glæder os til snart at blive en del af Planetparken og en del af det gode foreningsliv, som vi både ser og hører meget om fra vores naboer. Vi glæder os til at gå ture i skoven, løbe rundt om søen og generelt bare at nyde al den smukke natur, som Jels er omgivet af. Jeg glæder mig især til at vinterbade og pigerne glæder sig allermest til at bo tæt på deres nye legekammerater, udtaler Magnús Halldórsson i pressemeddelelsen.

Kommunen arbejder på at lave en ny udstykning i Jels, men der er fortsat 21 boliggrunde tilbage i byen.

Solgte grunde i 2020

  • Vejen 33
  • Jels 12
  • Brørup 4
  • Holsted 4
  • Rødding 2
  • Andst 1
  • Bække 1
  • Glejbjerg 1
  • Hovborg 1
  • Total: 59


Vi glæder os til snart at blive en del af Planetparken og en del af det gode foreningsliv, som vi både ser og hører meget om fra vores naboer.

Magnús Halldórsson, tilflytter til Jels
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Nytirsdag

Rekordoverskud i landboforening

Annonce