Annonce
Nytirsdag

To nye butikker på vej til slotsbyen - El-Salg Gram er én af dem

Den tidligere møbelforretning rummer ikke kun mange flere kvadratmeter, men er også et spændende hus med flere etager, gode lysindfald og flere indgange. Og indehaver Majbrit Lundsgaard glæder sig til det hele. Foto: Mette Henriksen
El- Salg Gram flytter adresse til Kongevej 8 og åbner en butik med dobbelt så meget plads i uge 46. Med købet af ejendommen udvider indehaver Majbrit Lundsgaard ikke kun, men giver også plads til endnu en butik på adressen.

Gram: Tanken om fornyelse er blevet luftet rundt omkring middagsbordet derhjemme i et godt stykke tid. Nu har indehaverne bag El-Salg Gram taget skridtet og flytter butikken over på den anden side af gaden.

Ovre på den anden side, det er byens store møbelhus, Gram Møbler og Tæpper på Kongevej 8, som har stået tomt de seneste år. Alt i alt er der knap 900 kvadratmeter at boltre sig på, og 250 af dem kommer til at være lampeforretning fremover.

Indehaver Majbrit Lundsgaard glæder sig.

Annonce

- Vi har 120 kvadratmeter nu, og det er ikke nok, hvis vi skal kunne tage nye mærker ind. Forhandlerne har visse krav til den måde, vi udstiller varerne på, og dem får vi mulighed for at opfylde på den nye adresse. Her er både plads og lysindfald til, at vi kan skabe lækre miljøer, hvor varerne præsenteres. Og så bor vi ikke længere til leje, men har købt ejendommen, fortæller Majbrit Lundsgaard, som selv kommer til at flytte kontor fra basen i Arnum til Gram.

For Majbrit Lundsgaard og hendes bedre halvdel, Dennis, der overtog virksomheden, som er både butik og installationsafdeling, i 2005, er det i høj grad et spørgsmål om at følge med tiden.

- Nutidens kunder vil gerne have en oplevelse, når de kommer ind i butikken. Det skal være lækkert og overskueligt. Vi har kunder, der kommer fra et stort opland, så hvis vi ville fortsætte med at have en butik, som folk kører efter, så skulle der ske noget. Nu er vi fremtidssikret.

Nutidens kunder vil gerne have en oplevelse, når de kommer ind i butikken. Det skal være lækkert og overskueligt. Vi har kunder, der kommer fra et stort opland, så hvis vi vil fortsætte med at have en butik, som folk kører efter, så skulle der ske noget. Nu er vi fremtidssikret.

Majbrit Lundsgaard, indehaver

Klar til jul

Når El-Salg Gram åbner dørene til sit nye lampeunivers i uge 46, så vil kunderne træde ind i en fuldt ud julepyntet butik.

- Det er jo en helt særlig tid, vi går ind i nu med julen for døren, så derfor var det oplagt at gøre den nye butik klar til julesalget.

Håndværkerne er i fuld sving, så El- Salg Gram kan genåbne i uge 46. Indehaver Majbrig Lundsgaard glæder sig til at indrette de spændende lokaler. Foto: Mette Henriksen  
Vivian Lundsgaard, der ikke kun er ansat, men også svigerinde til Majbrit, er ansigtet udadtil i El-Salg Gram. Hun har været med fra start, da forretningen i 2009 åbnede på ganske få kvadratmeter i slotsbyen. Året efter flyttede butikken ind i de nuværende lokaler på Kongevej 9. 2021 bliver året, hvor butikken igen flytter og udvider. Foto: Mette Henriksen

Hvad skal de resterende kvadratmeter bruges til?

- I kælderetagen planlægger vi på sigt at lave outlet og en lille afdeling med el-salg, der er målrettet vore landbrugskunder. Og så åbner der en butik i den anden del af forretningen med indgang fra den side, hvor OK-Tanken ligger. Mere kan jeg desværre ikke afsløre endnu - men det bliver rigtigt spændende og noget, som bliver et godt supplement til vores egen butik, siger Majbrit Lundsgaard.

- Ejendommen råder også over en lejlighed, som er beboet. Og så er der faktisk også en første sal med en del lyse kvadratmeter, som vi ikke regner med at tage i brug. Så her har folk udefra mulighed for at leje sig ind. Det kunne blive et rigtigt spændende hus med flere enheder under samme tag.

Annonce
Annonce
Nytirsdag

Nu skal julemanden vækkes

Annonce
Annonce
Nytirsdag

December i Rødding Aktivitetshus, hvor hoved, krop og hænder er i gang

Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Pas på når du handler online på Black Friday

Nytirsdag

Rødding svømmere høstede medaljer

Nytirsdag

Kurt Jensen genvalgt: - Jeg er skuffet over de mange blanke stemmer

Nytirsdag

Dyreven holder foredrag i Rødding Eftermiddagshøjskole

Nytirsdag

Jule-cykeltur fra Pansergravene

Nytirsdag

Trylleri og magi trak fuldt hus

Nytirsdag

Rødding er ganske særlig

Nytirsdag

Historisk Årbog er klar til præsentation

Nytirsdag

Vojenskoret giver adventskoncert i Øster Lindet Kirke

Nytirsdag

Publikum er vendt tilbage til biografen for fuld styrke

Nytirsdag

Sygeplejerske åbner klinik i Skodborg

Nytirsdag

Julemandens Suttetræ har fået besøg

Nytirsdag

Camino Frøs Herred arrangerer juletur

Nytirsdag

Familieklubben får plads til flere

Nytirsdag

Fortryllende juleshow kommer til Rødding

Nytirsdag

Donation: Båddåb og standerstrygning i Jels Roklub

Nytirsdag

Jels-vikinger sender coronastøtte retur

Nytirsdag

Spejderne flyttede ind i Børnecentret

Nytirsdag

Trods hård modgang med kræft og hjerteproblemer: Lise og Ove Lindahl Petersen kan fejre diamantbryllup

Nytirsdag

Røddings Serie 1 hold er kommunens bedste

Nytirsdag

Det kolde gys: De Blå Istapper inviterer til åbent hus

Annonce