Annonce
Ny Tirsdag

Træer har fået ublid medfart

Ukendte gerningsmænd har knækket ti af æblelundens træer. Privatfoto

Ukendte gerningsmænd eller -kvinder har knækket ti af de nyplantede æbletræer, som Skodborg Lokalråd med hjælp fra frivillige plantede i foråret.

Annonce

Skodborg: Natten mellem lørdag den 24. og søndag den 25. november har ukendte personer øvet hærværk i Skodborg ved at knække ti af de nyplantede æbletræer i Skodborg.

Æbletræerne blev skænket af Jepsen Fonden Aabenraa, og de blev plantet midt i april af 35-40 frivillige og interesserede Skodborgere. Og Skodborg Lokalråd har i den forgangne tørre sommer vandet træerne hver femte dag, så de stod rigtig flotte.

- Det er med stor sorg, at nogen ikke kan se muligheden i at få et lidt trist industriområde gjort tilgængeligt for publikum. Bo Windfeld, der ejer grunden, har stillet arealet til rådighed for Skodborgerne, så alle skal kunne få gavn af gå stierne og æblelindene, lyder det fra Jørn T. Andersen fra lokalrådet.

Hærværket er anmeldt til Vejen Politi, og skulle nogen have informationer om gerningsmændene opfordres til, at man kontakter Vejen Politi eller en fra Skodborg Lokalråd.

Frugttræer har en værdi af 300 kroner pr. styk - det vil sige i alt 3000 kroner plus genplantningen.

Træerne blev plantet i foråret, men nu har ukendte personer ødelagt ti af træerne. Privatfoto
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Mest læste

Annonce