Annonce
Ny Tirsdag

Trine og Easy fortsætter den gode stime

Trine Mittag Jensen og hesten Gammelenggårds Easy klarer sig rigitg godt mod de bedste indenfor dressursporten. Arkivfoto: John Randeris
Den 34-årige dressurrytter Trine Mittag Jensen fra Rødding fortsætter med at imponere med flotte resultater. Hun er nu på jagt efter sponsorer, for ridesporten er en rigtig dyr sport, hvis man vil være med i toppen.
Annonce

Rødding: - Jeg klager slet ikke. Men jeg kæmper også for det, og så er det rigtig godt, når det bliver belønnet.

Sådan siger 34-årige Trine Mittag Jensen, der er dressurrytter fra Rødding, og sammen med sin hest Gammelenggårds Easy - der i det daglige bare bliver kaldt Easy - er hun godt på vej til at arbejde sig op til toppen indenfor dressursporten.

- Vi har deltaget i vores største stævne til dato til det største internationale stævne, vi har hjemme i Danmark. Jeg red CDI3* i Boxen i Herning med to rigtig flotte resultater. Vi blandede os med de allerbedste og endte lige uden for placeringerne. Men vores procenter /resultater er blevet bedre og bedre for hver gang, fortæller Trine Mittag Jensen, der sammen med Easy var udvalgt af landsholdsledelsen til at ride i Boxen i Herning.

- Og vi får lov til at ride mod nogle af verdens bedste ryttere, siger Trine Mittag Jensen, der ikke fik meget pausetid, før det næste stævne ventede.

- Vi har redet nationalt på Blue Hors ved Randbøl, hvor vi slog flere store navne indenfor seniordressur i Danmark. Vi ligger nu mere og mere med i toppen af dansk dressur, fortæller Trine Mittag Jensen, der nu går efter at blive udtaget til de nordiske mesterskaber, der holdes til sommer næste år i Finland, og at ride med ved DM igen.

Annonce

En dyr sport

Siden 2008 har Trine Mittag Jensen arbejdet som selvstændig underviser, hvor hun underviser i ridehallen ved forældrene gård i Rødding og rundt på flere sydjyske rideskoler. Men selvom hun knokler for at skaffe penge til at kunne deltage i forskellige stævner, så hører ridesporten som bekendt til en af de rigtig dyre sportsgrene.

- Jeg tror, at jeg siden maj har haft udgifter på omkring 50.000 kroner til stævner, fortæller Trine Mittag Jensen, der derfor hele tiden er på udkig efter sponsorer, der vil være med til at bakke hende op.

- Jeg har lavet en indsamling på Sponsor.me for at få støtte/hjælp til at kunne deltage til de store stævner og træninger. Dem, jeg er oppe mod, har alle store sponsorer, fortæller Trine Mittag Jensen, der er taknemmelig for al den hjælp, hun kan få.

- Det er helt frivilligt, hvad folk vil give, men det ville være fedt, hvis der var nogen, der ville hjælpe, siger Røddings dygtige dressurrytter.

Annonce

Vinterpause

Lige nu er der stille på stævnefronten, og derfor får Easy nu også en lille pause.

- Vi træner kun lidt varieret træning. Nu skal vi bare hygge os, så der kan komme ro på efter al den hårde træning, siger Trine Mittag Jensen, der dog sammen med Easy igen skal på ridebanen i midten af januar, for da drager makkerparret mod Esbjerg for at deltage i landsstævne i dressur i Esbjerg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ny Tirsdag

Tyve år med fodboldskole i Rødding

Ny Tirsdag

Elever er klar til at komme videre

Ny Tirsdag

O. klasse venter forude

Mest læste

Annonce