Annonce
Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Lørdag den 19. december kan man komme med på en vandretur på en del af Camiono Frøs Herred. Arkivfoto: Steen Rasmussen
Gruppen bag Camino Frøs Herred inviterer på en hyggelig julevandretur fra Skrave til Skodborg.
Annonce

Skrave/Skodborg: Lørdag den 19. december kan man komme med, når folkene bag Camino Frøs Herred inviterer på en vandretur på en del af den lokale camino.

Turen begynder klokken 10 ved Skrave Kirke, hvor sognepræst Erling Kristensen fortæller om kirken og dens betydning for området og dermed dens historie.

Herefter går turen til Frihedsbroen, hvor der vil være glögg og friskbagte vafler samt fortælling om den historiske grænse Kongeåen og for 100 år siden.

Derefter går turen videre mod Skodborg Kirke, hvor der slutter af med et par julesalmer i kirken og fortælling om dens historiske betydning.

Turen bliver på 8-11 kilometer alt efter vejr og tilgængelighed på den "originale" rute. Man kan blive nødsaget til at vælge den alternative.

- Det er Camino Frøs Herreds femte etape. Vi går i hold og sørger for at overholde de til den tid gældende coronarestriktioner, fortæller Ann Tanggaard Alonso, der er formand for Camino Frøs Herreds bestyrelse.

Deltagelse koster 125 kroner. Tilmelding er gyldig ved modtaget betaling på banknr. 9740 0004983084 Frøs Sparekasse mærket Julevandring.

Det er først-til-mølle-princippet, der gælder, og der vil være begrænsede pladser.

Returtransport kan arrangeres for 25 kroner. Man skal huske at oplyse, hvis man ønsker at komme på samme hold, og kan eventuelt betale samlet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Ny flot bro er på plads

Nytirsdag

Vandretur på den lokale camino

Nytirsdag

Julemænd tager imod byens gæster

Nytirsdag

Ny udstilling hos Design Classique

Annonce