Annonce
Nytirsdag

Vikingerne er klar til et nyt togt

Efter informationsmødet var det tid til det traditionelle familiefoto. Foto: Jels Vikingespil
Jels-vikingerne var samlet til informationsmøde, da 2020-sæsonen for alvor skulle skydes i gang. 30 nye vikinger blev budt velkommen.
Annonce

Jels/Øster Lindet: Jels-vikingerne satte med et informationsmøde for alvor gang i 2020-sæsonen, hvor forestillingen Krakes Kæmper skal opføres på den smukke friluftsscene ved Jels Nedersø fra den 3. juli til og med den 19. juli.

På informationsmødet, som blev holdt i Landsbyhuset i Øster Lindet, blev hele 30 nye vikinger budt velkommen. De nye vikinger var både nogle, som ønsker at stå på scenen, men også nogle, som ønsker at hjælpe bag scenen med for eksempel rekvisitterne eller sceneopbygning mv.

- Vi har i år grebet informationsmødet an på en lidt anderledes måde end tidligere. Vi har blandt andet etableret en vejviserordning, hvor de nye vikinger bliver tilbudt at få en erfaren viking ved sin side, så eventuelle spørgsmål hurtigere kan blive besvaret, og samtidig skulle det gerne være med til at nye vikinger hurtigere bliver en del af det fantastiske fællesskab, vi har, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil, i en pressemeddelelse.

Det er, ligesom i 2019, Louise Schouw der kommer til at sidde i instruktørstolen, mens der kommer helt nye øjne på scenografien, hvor Johanne Eggert allerede har lagt planer for hvordan scenen, kulisserne, dragter og makeup skal se ud.

- Vi har nu fået sat gang i sæsonen og med langt over 200 fremmødte i dag og deriblandt hele 30 nye vikinger, ja så er jeg sikker på at vi igen i år laver et fantastisk vikingespil, siger Janus Harloff Lynggaard.

Fra venstre er det scenograf Johanne Eggert, instruktør Louise Schouw og formand for Jels Vikingespil Janus Lynggaard. Foto: Jels Vikingespil
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce