Annonce
Nytirsdag

Vikingerne holder informationsmøde

Informationsmødet er startskuddet på 2020-sæsonen - her hygger nye og gamle vikinger og bliver informeret omkring den kommende sæson. Foto: Jels Vikingespil
Hvis man har lyst til at være med enten på eller bag scenen, så inviterer Jels Vikingespil til informationsmøde.
Annonce

Øster Lindet: Skal du med på næste års vikingetogt i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 4. januar. Her inviterer Jels Vikingespil nemlig til informationsmøde i Foreningshuset i Øster Lindet.

Sommerens forestilling "Krakes Kæmper" bliver præsenteret, og det er igen i år Louise Schouw, der står ved roret, når forestillingen skal sættes sammen.

- Vi var enormt glade for Louise sidste år, så det har været helt naturligt at fortsætte med hende, som vores instruktør, fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil, i en pressemeddelelse.

På samme måde er der genvalg til flere af de professionelle til årets forestilling. Det betyder at det igen er Clement Irbil der står for lysdesignet og David Owe der er fægteinstruktør. Derudover er også Kim Eskesen med igen. Han står for lyden, og er vel efterhånden en fast bestanddel af Jels Vikingepil, med sine 15 år bag mixerpulten i studiet og lydtårnet. Et par nye ansigter er der også blevet plads til. Thorsten Weitling debuterer som manuskriptforfatter og Joanne Eggert er ny scenograf.

Annonce

Både for nye og gamle

Informationsmødet er der, hvor nye og gamle vikinger mødes, og hvor man kan høre om alt det, man kan lave i vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske vil sælge popcorn, så er det til mødet, man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2020-forestillingen.

Alle er velkomne, og er man helt ny i Jels Vikingespil, så begynder mødet klokken 10, hvor man får en præsentation af de mange muligheder. Klokken 11.30 er der frokost, hvor også de "gamle" vikinger kommer og er med, og derefter er der fællesmøde for alle. Det hele slutter cirka klokken 14.

Hvis man har yderligere spørgsmål eller andet, så er man velkommen til at kontakte formand Janus Lynggaard på telefon 2466 9687.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Trine og Easy er på vej mod toppen

Nytirsdag

Lindab vandt Byggeriets Energipris

Mest læste

Nytirsdag

Naturens Dag ved Jels Voldsted

Nytirsdag

En sten til minde om Æ Kleinbahn

Nytirsdag

Cirkus lagde vejen forbi Enghaven

Nytirsdag

Gymnasterne er klar til en ny sæson

Nytirsdag

Karin har været 30 år på Finnmarken

Nytirsdag

Fubbi tryllebandt børnene

Nytirsdag

Koret er klar igen

Nytirsdag

Så kan der igen danses i hallen

Nytirsdag

Jazztonerne fylder kirkerummet

Nytirsdag

Jan fejrer to årtier ved bassinkanten

Annonce