Annonce
Nytirsdag

Vikingerne holder virtuelt informationsmøde

Vikingerne i Jels inviterer til virtuelt informationsmøde, da forsamlingsforbuddet spænder ben for den måde, som vikingerne sædvanligvis holder informationsmøde med fysisk fremmøde fra alle interesserede. Arkivfoto: Martin Ravn
Lørdag den 6. februar inviterer Jels Vikingespil til informationsmøde. I år bliver det dog holdt virtuelt på vikingernes YouTube-kanal.

Jels: Sæsonen for vikingerne fra Jels begynder traditionen tro i det nye år med et informationsmøde. Sådan skal det også være i år, men det bliver bare hver for sig.

Da forsamlingsforbuddet sætter en stopper for at mødes fysisk, så er Jels-vikingerne gået online og mødes virtuelt. Det hele bliver sendt live på Jels Vikingespils YouTube-kanal.

- Det er vigtigt for os at mødes. Sådan lige se hinanden i øjnene, og se at vi er klar til dette års forestilling. Men som så meget andet i disse tider, så er vi nødt til at gøre tingene lidt anderledes, og i år må vi så mødes virtuelt, fortæller Janus Harloff Lynggaard, formand for Jels Vikingespil, i en pressemeddelelse.


Det er vigtigt for os at mødes. Sådan lige se hinanden i øjnene, og se at vi er klar til dette års forestilling. Men som så meget andet i disse tider, så er vi nødt til at gøre tingene lidt anderledes, og i år må vi så mødes virtuelt.

Janus Harloff Lynggaard, formand, Jels Vikingespil


Rent praktisk betyder det, at vikingerne og alle andre, der er interesseret i at høre om, hvordan det er at være en del af Jels Vikingespil, kan se med på Jels Vikingespils YouTube-kanal, lørdag den 6. februar fra klokken 11.

Her vil formanden fortælle lidt generelt om vikingespillet, mens instruktør Louise Schouw og scenograf Johanne Eggert fortæller om planerne med årets forestilling Krakes Kæmper.

Derudover vil der også være informationer om hvordan auditions kommer til at foregå i 2021, så alle der ønsker en talerolle ved, hvad man skal gøre.

Forestillingen Krakes Kæmper var oprindeligt planlagt til at skulle spille i sommers, men på grund af corona-pandemien måtte vikingerne udsætte stykket til i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Landsbymuseum slår snart dørene op

Nytirsdag

Rekordoverskud i landboforening

Annonce