Annonce
Nytirsdag

Vikingerne trodsede pinsevejret og skød sæsonen igang

Trods regnvejr, så blev der i weekenden øvet på friluftsscenen ved Jels Nedersø. Foto: Jels Vikingespil
I pinsen startede prøverne for alvor for Jels-vikingerne, hvor de rollehavende fik selskab af statisterne på den smukke friluftsscene.

Jels: Selvom der ofte er guder med i Jels Vikingespils forestillinger, så var der problemer med forbindelsen til vejrguderne ved den netop overståede Alledag, som blev holdt lørdag 22. maj. Det er dagen, hvor alle vikinger mødes og officielt går i gang med prøverne på friluftsscenen.

- Selvom det har regnet hele dagen, så har humøret været helt i top. Man kan virkelig mærke, hvordan alle vores fantastiske frivillige, både dem på scenen og dem bag scenen, har manglet at lave vikingespil, fortæller Janus Harloff Lynggaard i en pressemeddelelse.

Selvom der var mange på scenen, så er der plads til flere, så går man med en drøm om at være skuespiller, skal man ikke tøve med at melde til sig, lyder opfordringen fra formanden for Jels Vikingespil.

Annonce

Der er også stadig plads på holdet til både mænd og kvinder, der kunne tænke sig at fægte, her skal man være minimum 14 år. Også rundt om scenen kan vikingerne sagtens bruge flere hænder. Nysgerrige er vekomne forbi friluftsscenen i løbet af weekenderne, hvor der typisk øves fra kl. 10-16.

Årets forestillingen hedder Krakes Kæmper og spiller fra 3. juli til og med 18. juli med undtagelse af søndag 11. juli, hvor vikingerne holder fridag. Søndag 4. juli er en eftermiddagsforestilling med start kl. 16, mens der startes alle andre dage kl. 20. Billetsalget er i fuld gang på jelsvikingespil.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nytirsdag

Filmpremiere med vin og musik

Nytirsdag

Veteranbiltræf nød stor interesse

Nytirsdag

Holtegården afholder OL

Annonce