Annonce
Odder Avis

100-års dagen blev fejret i Havglimt

Der er knap 100 års aldersforskel på Vibeke Mørch Andreasen, der 20. januar kunne fejre 100 års fødselsdag, og hendes barnebarn Asta. Privatfoto

Hou: Vibeke Mørch Andreasen, Hou, rundede 100 år 20. januar 2021

Vibeke Andreasen blev født i Kolding, voksede op i Esbjerg, og blev læge fra Københavns Universitet i 1947. Sammen med sin mand, der også var læge, flyttede de rundt i mange år, inden de i 1965 kom til Holstebro, hvor de begge to var overlæger. Efter mandens død i 2007 og 45 år i Holstebro flyttede Vibeke som 90-årig og til Hou, så hun både var tættere på sønnen Claus i Ørting og datteren Pernille i Roskilde.

Det blev en lykkelig omplantning til det dejlige seniorbofællesskab ‘Havglimt’, hvor hun fandt glæde i godt naboskab og skøn natur. Det er foreløbig blevet til et 10-års jubilæum.

Vibeke er en sej dame, der sætter en ære i at klare livets udfordringer. I de senere år har kompetent, daglig hjælp fra Hjemmeplejen været nødvendig, og aktive naboer har medvirket til, at hun kan opretholde et godt liv i et smukt hjem.

Hvis man spørger til hendes barndom og ungdom i Esbjerg og familiens lange somre på Fanø, får man et fint indtryk af et langt liv med mange gode minder.

Med foreskreven corona-afstand mødtes beboerne, familie og borgmester Uffe Jensen udendørs på 100-årsdagen i stærk blæst og øsende regnvejr. De sang fødselssang og skålede med fødselaren, der nød den usædvanlige sammenkomst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lang testkø ved Spektrum Odder

Odder Avis

Endelig vågner byen igen

Odder Avis

Tid til at kigge frem mod nye tider

Odder Avis

Lokalt engageret i 50 år

Annonce