Annonce
Odder Avis

90 kunstnernavne på ny udstilling

Parrets have er fyldt med spændende kunstværker. Pressebillede
Edith Moeslund og Jon Bahl viser en tredjedel af deres store kunstsamling i KunstVærket.
Annonce

Odder: Søndag 9. juni åbner Odder Kunst en ganske særlig udstilling i Kunstværket med kunstværker af 90 lokale og landskendte kunstnere. De udstillede værker ejes af ægteparret Edith Moeslund og Jon Bahl og udgør "kun" en tredjedel af den kunstsamling, der blev påbegyndt af Jon.

Udstillingen åbnes på Jon Bahls 80-års fødselsdag, fredag 9. juni kl. 14, og den vises herefter til og med 23. juni. Der er åben kl. 14-17 på fredage, lørdage og søndage.

Jon Bahl har siden barndommen interesseret sig for kunst og personligt kendt flere af tidens store kunstnere. Edith Moeslund har også interesseret sig for kunst i mange år, og nu vil de gerne vise og fortælle om deres billeder.

Ægteparret Edith Moeslund og Jon Bahl udstiller en tredjedel af deres kunst på KunstVærket. Pressebillede
Annonce

Bog om Bahl

Udstillingen "Vores billeder" viser værker af blandt andre Mogens Gissel, Albert Bertelsen, Buller Hermansen, Zacharias Heinesen, Jesper Christiansen, Poul Pedersen, Else Elisabeth Andersen, Svend Engelund, Mogens Zieler, Vibeke Rønsbo, John Kørner, Helga Exner, Hanne Varming, Inka Sigel, Ole Krog Møller, Finn Have, Erik Boje, Katrine Hvid, Thomas Andersson, Karin Munk og Knud Odde.

Stuerne i parrets lille hyggelige hjem i Rosensgade er nærmest tapetseret med kunst og oplevelsen fortsætter med skulpturer i baghaven, der grænser op til museumshaven.

I bogen "Portræt af ildsjælen Jon Bahl" skrevet af Jørgen Søes Hejlsvig, formand for Odder Kunst, fortæller Bahl indgående om sit syn på tilværelsen og sit livslange forhold til kunst.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce