Annonce
Odder Avis

Aarhuskunstner kickstarter 2021: Odder Kunst klar til genåbning

Det er kollager som denne Marianne Markvad fremviser i Odder. Privatfoto
Efter lang tids nedlukning er det nu igen endelig blevet tid til kunstudstilling i Odder.

Odder: Endelig kan de kunsthungrende borgere i Odder og omegn komme til kunstudstilling. For første gang i 2021 åbner Odder Kunst dørene for en udstilling. Det sker 23. april i KunstVærket og Smedeværket.

Udstillingen er med Aarhuskunstneren Marianne Markvad. Hun søger stor inspiration i det urbane rum som en kulisse for menneskelig aktivitet. Disse byrum og kulisser er nemlig nøglen til at forstå, hvordan mennesker lever og opfatter livet på.

Inspirationen til hendes kollager hentes i det virkelige liv. Hun besøger storbyer og boligområder rundt omkring i Danmark. Når noget fanger hendes interesse, tager hun et billede af området, så hun kan huske fornemmelsen af byrummet. Når den endelige kollage skal laves, er det med et stort fokus på det tredimensionelle. Især dybden i hendes kollager går igen.

Annonce

Er man interesseret i at se Marianne Markvads kunst kan man se det fra 23. april til og med 9. maj. Udstillingen er åben fredage, lørdage og søndage mellem klokken 14 og 17. Der er gratis adgang for alle. Der må maksimalt være 10 personer ad gangen, og der skal bæres mundbind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Odder Avis

Biffen genåbner med Oscar-vindere

Annonce